Bakan Tunç’tan Sabah Gazetesine özel açıklama: Belçika’da PKK terör örgütü üyelerinin Türk gencine saldırısını kınadı

0

31 Mart’ta yapılacak yerel seçim çalışmaları için Bartın’da bulunan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Belçika’nın başkenti Brüksel’de PKK terör örgütü yandaşlarının 16 yaşındaki bir Türk gencini başından yaralamalarına sert tepki gösterdi.

Sabah Gazetesi’ne özel bir açıklama yapan Bakan Tunç, “Hain terör örgütü PKK yandaşlarının Belçika’daki vatandaşlarımıza ve vatandaşlarımıza ait yerlere yönelik düzenledikleri saldırıları şiddetle kınıyor ve lanetliyorum. Saldırılarda yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Türkiye olarak her zaman vatandaşlarımızın yanındayız. Saldırganlar hakkında başlatılan soruşturmanın yakından takipçisiyiz. Unutulmamalıdır ki terör bir insanlık suçudur ve terörün dini, dili, ırkı, mezhebi olmaz. Nerede olursa olsun hain terör saldırıları, toplumsal barışa, kamu düzenine ve insan onuruna yönelik büyük bir tehdittir” dedi.

Bakan Tunç Bartın Kumluca beldesinde AK Parti teşkilatının düzenlediği halk iftarına katıldı.

PKK TERÖR ÖRGÜTÜ DESTEKÇİLERİ BELÇİKA’DA TÜRKLERİ HEDEF ALDI

Terör örgütü PKK destekçileri, Belçika’nın Liege kentinde gece boyunca taşkınlık çıkardı. Türklere ait iş yerleri, dernek, evler ve bir camiye saldırdı. Terör örgütü yandaşları, Liege’e bağlı, nüfusunun büyük çoğunluğunu Türklerin oluşturduğu Cheratte köyünde gece boyunca taşkınlık çıkardı. Ülkü Ocakları binasını ateşe veren grup, camiye de saldırarak camlarını kırdı. Yüzlerini örten, terör örgütü lehine slogan atarak sokaklarda dolaşan grup, Türklere ait evlere, dükkanlara ve araçlara zarar verdi. Terör destekçileri 16 yaşındaki Türk genci Efe Tapmaz’ı da yaralamıştı

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Siteden backlink almak için : https://join.skype.com/invite/KPVoMIIOqxat
montenegro buy car montenegro sale car montenegro rent apartment montenegro sale apartment