Bankalar faizsiz krediyi duyurdu! 4 bankada 20-45 bin TL kredi başvurusu start aldı 2024


Memur, emekli ve özel sektör çalışanlarını sevindirecek önemli bir duyuru yapıldı. Bankalar, vatandaşlara yönelik avantajlı kredi kampanyalarını duyurarak, ekonomik anlamda rahatlama sağlayacak fırsatlar sunuyor. Yapılan açıklamalara göre, faizsiz kredi seçenekleri ile 20.000 TL’den 45.000 TL’ye kadar nakit desteği veriliyor. Aşağıda, bu fırsatların detaylarına göz atabilirsiniz.

Akbank’tan 20.000 TL Faizsiz Kredi

Akbank, müşterilerine özel hazırladığı kampanya kapsamında 20.000 TL faizsiz kredi fırsatı sunuyor. Ayrıca 25.000 TL taksitli avans da kullanıma hazır. Akbank müşterisi olmak isteyenler bankanın mobil uygulaması veya şubeleri üzerinden hızlıca başvuruda bulunabiliyor. Faizsiz kredi fırsatı acil nakit ihtiyacı olanlar için büyük avantaj sağlıyor.

İş Bankası’ndan 25.000 TL Taksitli Nakit Avans

Türkiye İş Bankası da müşterilerine faizsiz kredi fırsatı sunan bankalar arasında yer alıyor. İşCep uygulamasını kullananlar, %0 faiz oranıyla taksitli 25.000 TL nakit avans alabiliyor. Bu kampanya özellikle emeklilik maaşını İş Bankası’ndan alan müşteriler için büyük bir fırsat sunuyor. Bankanın bu avantajlı kampanyasına başvurmak için bankanın dijital kanallarını kullanabilirsiniz.

error code: 523