Sosyal

Bartu Elmaz: Fenerbahe’de kalmak istiyorum



Getiimiz sezonun ikinci devresini Sivasspor’da kiralk olarak geiren Fenerbahe’nin 21 yandaki futbolcusu Bartu Elmaz, oynamaya ihtiyac olduu iin krmz-beyazllara gitmeye karar verdiini syleyerek, “Herkesin olduu gibi benim de hayalim Mourinho ile almak.” dedi. Trkiye mit Milli Takm, konuk ettii skoya U21 Milli Takm’n 2-1’lik skorla malup etti. Getiimiz sezonun ikinci yarsn Sivasspor’da kiralk olarak geiren Fenerbahe’nin 21 yandaki orta saha oyuncusu Bartu Elmaz, hlas Haber Ajans (HA) muhabirine aklamalarda bulundu. 5-6 gnlk sre ierisinde skoya U21 Milli Takm’n iyi analiz ettikleri syleyen ve karlamay da bir asistle tamamlayan Elmaz, “Eksilerini, artlarn biliyorduk ve ona gre hazrlandk. Takm olarak iyi oynadmz dnyorum. yi mcadele ettik. Asist veya gol fark etmez, sonuta takm olarak kazanyoruz. Kazandmz iin de mutluyum.” eklinde konutu. “NALLAH Y BR YAZ KAMPI GERP, FENERBAHE’DE KALMAK STYORUM”
Getiimiz sezonun devre arasnda, oynamaya ihtiyac olduu iin Sivasspor’a kiralk olarak gittiini syleyen Bartu, “Sezonun ikinci yarsnda Sivasspor’a gitme kararn ben verdim. Oynamaya ihtiyacm vard. Sakatlktan nceki 3 haftay iyi geirdim. Sakatlk sonrasnda iyi toparlandm dnyorum. Gl bir ekilde dndm. nallah iyi bir yaz kamp geirip, Fenerbahe’de kalmak istiyorum.” ifadelerini kulland. “HERKESN OLDUU GB BENMDE HAYALM MOURNHO LE ALIMAK”
Getiimiz gnlerce Fenerbahe’nin Portekizli teknik direktr Jose Mourinho’yu takmn bana getirmesiyle ilgili hislerini paylaan gen orta saha, “Herkesin hayali Mourinho ile almak. Benimde hayalim Mourinho ile almak. ok heyecanlym. ok istiyorum hemen sezon kamp balasn diye. nallah benim adma ok iyi bir sezon geer.” diye dncelerini paylat.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir