Başakşehir’de dehşet anları: Önüne gelene bıçak salladı

0


Saldırgan gözaltına alındı

HAZIRLIK YAPTIĞI ANLAR KAMERADA

M.G., saldırıdan önce olay yerinde bulunan bir noktada çantasından bıçağı ve bir bez parçası alarak hazırlık yaptı. Sonrasında rastgele önüne çıkan 3 kişiyi bıçakladı.

M.G.’nin hazırlandığı, kafede oturan bir kişiye bıçakla saldırıp yaralaması ve kaldırımda yürüyen bir kişiye de bıçakla saldırması güvenlik kamerası ve cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

“HİÇ KİMSE BİRBİRİNİ TANIMIYOR”

Kafe sahibi Bülent Yağlıcı, “Hala biz olayın şokundayız. Arkadaşımız hastanede. Bir anda genç, maskeli bir kişi geldi, bıçağı sapladı. Biz müdahale etmeye çalıştık, arkasından koşmaya çalıştık. Karşıda ailesinin yanında adamı bıçakladı. Sonra bir kişiyi daha bıçakladı. Geri geldik, arkadaşımızı alıp hemen hastaneye götürdük. Ne olduğunu anlayamadık, bir anda oldu. Yakalandığını duyduk, 15-16 yaşında yabancı uyruklu, madde bağımlısı bir çocuk olduğunu öğrendik. Hiç kimse birbirini tanımıyor. Tamamen rastgele oluyor” ifadelerini kullandı.

Saldırganın ifadesi ortaya çıktı (İHA)İFADESİ ORTAYA ÇIKTI: KAN DONDURAN SÖZLERGözaltına alınan şüpheli M.G.’nin ifadesi de ortaya çıktı. M.G. ifadesinde sürekli bilgisayar ve telefondan savaş oyunları oynadığını belirterek, “Oyunu bırakınca gerçek hayatta oyunlar oynandığına dair rüyalar gördüm. Olay günü de aynı rüyaları gördüm. Uyandıktan sonra mutfaktan bıçak aldım ve dışarı çıktım. Dışarı da kafede oturanları gördüm bıçakla saldırdım” dedi.

Saldırganın ifadesi ortaya çıktı (İHA)

“HEDEF SEÇMEDEN BIÇAKLADIM”

İfadesinde sokakta gördüğü kişileri bıçakla saldırarak yaraladığını ifade eden M.G., “Özellikle kimseyi bilerek hedef seçmedim” diyerek, oyunlarda olduğu gibi gerçek hayatta da insanların kendisine saldıracağı düşüncesiyle onlara bıçakla saldırdığını söyledi.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Siteden backlink almak için : https://join.skype.com/invite/KPVoMIIOqxat
montenegro buy car montenegro sale car montenegro rent apartment montenegro sale apartment