Sosyal

Başkan Erdoğan: Teröristlerin en büyük siyasi hamisi CHP yöneticileridir

TERÖRİSTLERİN EN BÜYÜK SİYASİ HAMİSİ CHP’DİR

Türkiye üzerinde hesabı olan herkesin kullanabileceği bir aparat haline gelen CHP’nin bu içler acısı durumu İstanbul’daki son terör saldırısıyla bir kez daha ortaya çıkmıştır. Bu saldırıyı yapan teröristlerin ve onlara emir verenlerin en büyük siyasi hamisi genel başkanı başta olmak üzere CHP yöneticileridir. Özgür efendi bu örgütün cezaevindeki elebaşına genel başkan seçildiği yerden bizzat selam gönderdi. CHP yöneticilerinden bazılarının eylemi yapan teröristleri savunmak için meclise verdikleri soru önergeleri dahi var. CHP güdümündeki medya kuruluşlarının terör örgütlerinin bültenine dönen içler acısı halini saymıyorum.

Biliyorsunuz bu parti uzunca bir süredir PKK’nın siyasi uzantılarıyla yoldaşlık yapıyor. Al gülüm ver gülüm kirli pazarlıklarla. İktidara gelebileceklerini, üç beş oy daha fazla alabileceklerini zannediyorlar. Halbuki terör örgütleri de onların iç ve dış uzantıları da CHP’yi emellerine ulaşmak için bir koçbaşı olarak kullanmaktadır. Siyasette rotasını kaybetmiş olan CHP üzülerek görüyoruz ki, Türkiye’ye dair hesabı olan tüm odakların oyuncağı haline gelmiştir. Tabi burada asıl suç siyasi kariyerleri uğruna kendini kullandırtan CHP yönetimidir. Sabık genel başkanları yıllarca bu şekilde davranarak netice elde edeceğini sandı ama tam 13 defa sandıkta milletten kırmızı kart gördü.

Şimdi dört duvar arasında kendince siyasetçilik oynuyor. Bu partinin mevcut genel başkanı da aynı yanlış istikamette ilerliyor. CHP’nin girdiği bu yolun ne kendisi için, ne demokrasimiz için, ne ülkemiz için hayırlı olmadığı ortadadır. Gerçi CHP şu anda kendi bünyesinde adeta bir iç savaş yaşıyor. Eskisinin bir taraftan, yenisinin bir taraftan, başkalarının öteki taraftan birbirine kılıç salladığı bu iç savaşın ne zaman biteceğini kimse bilmiyor. Bizim temennimiz bu sürecin sonunda CHP’nin kendi seçmenini dahi utandıran mevcut halinden kurtularak Türkiye’ye ve Türk demokrasisine yakışır bir muhalefet partisine dönüşmesidir. Türkiye Yüzyılı’nın en büyük kazanımı bu kısır ve kullanışlı muhalefet zihniyetinden kurtulmamız olacaktır.

Cumhur İttifakı yerli ve milli zeminde yürüttüğü mücadele ile bu konuda ülkemiz siyasi birikimine çok önemli katkılar sağlıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir