Başkan Erdoğan’dan Bursa’da net mesajlar: CHP’de herkes köşe kapma derdinde! Müttefikine hoyrat davranan şehre ne yarar

31 Mart’tan sonraki sandık buluşmamız 2028 Mayıs’ında olacak. Dolayısıyla önümüzde ülkemize ve şehirlerimize ilişkin orta ve uzun vadeli programlarımızı hayata geçirebileceğimiz uzunca bir süre var. Gerçi AK Parti olarak biz seçim başta olmak üzere iç ve dış gelişmeler ne olursa olsun ülkemizi hedeflerinden koparmama azmi ile hareket ediyoruz. Türkiye’nin artan siyasi, diplomatik, ekonomik, askeri gücünün getirdiği ilave yükleri ve riskleri bu sayede başarıyla yönetebiliyoruz. Rüzgarın önünde savrulan kuru yapraklar misali kendi iradeleri dışında sürekli rota değiştirenlerin başlarına neler geldiğini, bölgemizdeki çok sayıda örneğinde görüyoruz, biliyoruz. Birileri güven ve istikrar iklimini zehirleyerek Türkiye’yi de bu hale getirmek istiyor ama hamdolsun başaramadılar. Mayıs seçimlerinde bunun için çok uğraştılar. Şimdi her ne kadar mahalli seçim de olsa 31 Mart’ta istismar edebilecekleri bir sonuç almayı umuyorlar. Ama inşallah milletimiz tercihini gerçek belediyecilikten yana yaparak bu hevesleri bir kez daha kursaklarda bırakacak. Bediye başkanlarımızdan adaylarımızdan ve teşkilatımızdan isteğimiz aldıkları emanetin hakkını vererek şehri emin sıfatına layık çalışmalar ortaya koymalarıdır.

İnsanlarımız arasında da, şehirlerimiz arasında da ayrımcılık yapmadan 85 milyonu ve 81 vilayeti kucaklayan bir anlayışla ülkemizi bugünlere getirdik. Cumhuriyet tarihinin en büyük demokrasi ve kalkınma atılımını 2023 hedeflerimizle hayata geçirdik. Türkiye Yüzyılı vizyonumuzla ülkemizi ve milletimizi dünyada hak ettiği siyasi ve askeri güce, ekonomik refah seviyesine kavuşturana kadar durmayacağız, duraksamayacağız. Gerçek belediyecilik sözümüz işte bu gayretin, mahalli idareler boyutundaki tezahürün adıdır.

Bu anlayışla afetlere dayanıklı, dirençli, sağlam yerleşim yerleri kurarak, yeni nesil dijital teknolojilere uygun alt yapılar tesis ederek, değer üreten, ekonomilere destek olan, yerel yönetim modellerini güçlendirerek, çocuklar, yaşlılar, engelliler, gençler ve kadınlar başta olmak üzere toplumun bütün kesimlerine yönelik sosyal belediyecilik hizmetlerini genişleterek, maddi ve manevi desteklerle toplumumuzun temeli aile yapımızı koruyarak, çevreye ve tabiata duyarlı, sürdürülebilir yönetim uygulamalarını yaygınlaştırarak, mimarisi, estetikle yoğrulmuş, tarihi ve kültürel varlıkları korunmuş, huzurlu, güvenli kentler kurarak, kırsaldaki hayat şartlarını yükseltip, insanımızın doğup büyüdüğü yerde kalmasını teşvik ederek, katılımcı, kaliteli, memnuniyet esaslı yönetimlerle şehirlerimizi geleceğe hazırlamakta kararlıyız. AK Parti ve Cumhur İttifakı belediyeleri, üretken, dinamik, şeffaf, şefkatli ve sorumlu yönetimler vasıtasıyla, erişebilir, öngörülebilir, sürdürülebilir, yenilikçi, kalkınmacı şehri insanlarıyla bütünleştiren programlar uygulayacaktır. İnsanımızın gönlünden kopup gelen bir Allah razı olsun duası bizim için dünyevi ödüllerin tamamına bedeldir.

İŞTE BURSA İLÇE ADAYLARI:

Büyükorhan- Kamil Turhan

Gemlik- Refik Yılmaz

Gürsu- Mustafa Işık

Harmancık- Yılmaz Ataş

İnegöl- Alper Taban

iznik- Kağan Mehmet Usta

Karacabey: Ali Özkan

Keles-Ali Doğru

Kestel-Ferhat Erol

Mudanya-Gökhan Dinçer

Mustafakemalpaşa- Ahmet Beygirci

Nilüfer-Celil Çolak

Orhaneli- Ali Osman Tayır

Orhangazi-Bekir Aydın

Osmangazi- Mustafa Dündar

Yenişehir- Davut Aydın

Yıldırım- Oktay Yılmaz

Siteden backlink almak için : https://join.skype.com/invite/KPVoMIIOqxat
montenegro buy car montenegro sale car montenegro rent apartment montenegro sale apartment