Başkan Kocaispir gönüllere dokunuyor – Adana Haberleri

Sadece seçim öncesi değil 5 yıla yaklaşan görev süresi boyunca neredeyse her gün çeşitli ziyaretler gerçekleştirerek halkın içinde olan Başkan Kocaispir, sorunları yerinde görüp ortak bir akılla çözüm üretiyor.

Halkla bütünleşerek yapılacak hizmetlerin daha verimli ve isabetli olacağını belirten Başkan Kocaispir, “Çalışmalarımızda önceliğimiz tabi ki her zaman vatandaşımız oldu. Halkımız ve esnafımızın yanlarında olduğumuzu bilmesi bizim için çok önemli. Projelerimizi hizmete sunmadan önce vatandaşımıza nasıl bir artısı olur nasıl bir faydası olur diye düşünüyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ortak akılla şehrimize değer katan hizmetler üretmeye devam edeceğiz” dedi.



Yerel Haberler kategorisinde bulunan hiçbir habere herhangi bir editoryal müdahalede bulunulmamıştır. Anadolu Ajansı, İhlas Haber Ajansı, Demirören Haber Ajansı tarafından hazırlanan tüm Adana Haberleri, otomatik olarak servis edildiği şekilde bu sayfada yer almaktadır. Adana Haberleri bölümünde yer alan haberlerin tamamının hukuki muhatabı haberi servis eden ajanslardır.

Siteden backlink almak için : https://join.skype.com/invite/KPVoMIIOqxat
montenegro buy car montenegro sale car montenegro rent apartment montenegro sale apartment