Başkan Tugay’dan şaka gibi TİS açıklaması: Kararı genel merkez verecekmiş

AK PARTİLİ ATMACA TEPKİ GÖSTERDİ

Tugay’ın açıklamalarına tepkiler gecikmedi. AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Uğur İnan Atmaca, sosyal medya hesabı üzerinden ‘Cemil Tugay’a açık mektup’ başlığı ile paylaştığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Bugün internet medyasında yer alan haberlere göre, yetkili sendikanın açıklamasında;

“Sn. Cemil Tugay daha önce önerdikleri teklifin ve istenilen enflasyon farklarının (2024 yılı Temmuz, 2025 yılı Ocak ve Temmuz) verilmesine ilişkin kendisinin herhangi bir olumsuz tutumu olmadığını, CHP Genel Merkezi’nin kabul etmesi durumunda bu teklife olumlu bakacağını iletmiştir” denilmektedir. Karşıyaka Belediye Başkanlığı döneminizde sosyal denge tazminatı sözleşmesini yasal limitin üzerinde imzalarken kimseye sormadınız. Büyükşehir adaylığınız döneminde sendika ziyaretinizde daha iyisini vereceğiz derken kimseye sormadınız. Belediye Meclisinden yetki istemeden önce bizlere sormadınız.

Buna rağmen meclis üyeleri ellerini taşın altına koymak suretiyle zimmet çıkmasını göze alarak oy birliğiyle size yetki verdi. Sonra ne oldu?

Aslında memurların kazanılmış haklarını türlü bahanelerle vermek istemediğiniz ortaya çıktı. Şimdi de CHP Genel Merkezi’nin kabul etmesi durumunda sendikanın teklifine olumlu bakacağınızı söylediğiniz ifade ediliyor. Madem CHP Genel Merkezi’ne soracaktınız, meclisten neden yetki istediniz? Biz size İzmir’li hemşerilerimizin oylarıyla seçilmiş belediye başkanı olduğunuz için yetki verdik, eğer siz partinizin talimatlarıyla hareket edecekseniz, ben yetkimi geri çekiyorum. Keşke Aykut Erdoğdu’yu Genel Sekreter olarak görevlendirseydiniz böylece İzmir’liler kiminle muhatap olacağını bilirdi!…” ifadelerine yer verdi.

Siteden backlink almak için : https://join.skype.com/invite/KPVoMIIOqxat
montenegro buy car montenegro sale car montenegro rent apartment montenegro sale apartment