Sosyal

BB Aday Kurum ile kamerasnn kapatld iddia edilen hak sahibiyle srpriz karlama



stanbul Bykehir Belediye Bakan Aday Murat Kurum, Tuzla’da TOK konutlar hak sahipleriyle bir araya geldi. Kurum’a Tuzla Belediye Bakan adi Yazc ve TOK yetkilileri elik etti. Toplantnn alnda konuan Murat Kurum, bugne kadar verdii btn szleri tuttuunu vurgulayarak, “Sizlerin sorunlarnz, taleplerinizi, isteklerinizi dinlemek, zm bulmak zere buradaym” dedi. Kurum, toplantda vatandalara tek tek sz hakk verdi ve onlar dinledi. Hak sahipleri, indirim ve sabit fiyatla taksit demesi talebinde bulundu. TOK yetkilileri, sabit taksitin TOK ile deil bankalarla alakal olduunu belirterek, mevzuatn TOK’ye bu konuda yetki vermediini hatrlatt. Vatandalara “Sizin yannzdaym” mesaj veren Kurum ise, sreci onlar adna takip edeceini syledi. “KENDSNE NANIYORUM, ARKASINDAYIZ”
Toplantya sosyal medyada yapt aklamalarla gndeme gelen Tuzla TOK konutlar hak sahiplerinden Yakup Tekin de katld. Yakup Tekin’i dinleyen Kurum, “Bugn buradan senin duan, senin teekkrn almadan kmayacam” dedi. Bunun zerine daha nce kulland “Sen stanbul Bykehir Belediye Bakan olamazsn” ifadelerini hatrlatan Tekin, o szlerden dolay zgn olduunu belirterek, “Alg oluturmaya alan insanlardan deiliz. Geldiiniz ve bize bu frsat verdiiniz iin ok teekkr ederim” dedi. Toplant sonras Murat Kurum ve Yakup Tekin birbirine sarlarak helalleti. Ardndan Kurum ve Tekin hatra fotoraf ektirdi. Tekin, toplant sonunda yapt aklamada, “ok muazzam bir grmeydi. Murat Kurum geldi ve bizi dinledi, Allah raz olsun. Bugn buradan mutlu ayrlyorum. Ben kendisine inanyorum, onun arkasndayz” ifadelerini kulland. KAMERASINI KAPATTII SYLENEN HAK SAHBYLE SRPRZ KARILAMA
Toplantya katlan isimlerden biri de hak sahiplerinden Grkem Yavuz’du. Toplantda sosyal medyada “kamerasnn kapatld” iddialaryla gndeme gelen Yavuz’la karlayan Kurum, aknln gizleyemedi. Murat Kurum, “O sen miydin?” diyerek Yavuz’la keyifli bir sohbet gerekletirdi. Yavuz, sosyal medyaya yansyan “Murat Kurum grnt alan kameray kapatt” eklindeki haberlere ilikin, “Arkadalarm da duysun diye ekim yapyordum. Bakan bey ‘ekime gerek yok, ben zaten burada syleyeceim’ dedi, sonrasnda grmeye devam ettik” dedi. Grntnn 2020 ylna ait olduunu belirten Yavuz, TOK Tuzla konutlar konusunda gsterdii hassasiyetten dolay Murat Kurum’a teekkr etti. Kurum’la fotoraf ektiren Yavuz, daha sonra salondan ayrld.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir