Sosyal

Beşiktaş’ın kasası doldu taşacak! Rekor kırıp gidiyor: Güle güle…


Bu sezon Trendyol Süper Lig’de istikrarlı sonuçlar elde etmekte zorlanan Beşiktaş, genç yeteneğin performansıyla moral buldu. Takımın zor günlerinde dahi farkını ortaya koyan isim, kısa sürede Beşiktaş taraftarlarının gönlünde taht kurdu. Avrupa’nın büyük kulüplerini peşinden sürükleyen genç golcü, siyah-beyazlı taraftarlara yaz transfer döneminde ayrılacağı haberini vererek üzdü.


ahaber.com.tr


Giriş Tarihi: 15.05.2024 09:58
Güncelleme Tarihi: 15.05.2024 10:48










Trendyol Süper Lig’de bu sezon istediği sonuçları elde etmekte zorlanan Beşiktaş’ta, performansıyla dikkat çeken Semih Kılıçsoy, adeta taraftarın gözdesi haline geldi. Birçok büyük kulübün ilgisini çeken başarılı golcü, siyah-beyazlı taraftarları üzecek bir karar aldı. Genç futbolcu, yaz transfer döneminde takımdan ayrılma kararı verdi.











Büyük Transfer: İngiltere’ye Gidiyor Türk futbolunun parlayan yıldızlarından biri olan ve Beşiktaş camiasından büyük beklentileri üzerine çeken Semih Kılıçsoy, kariyerine İngiltere’de devam etme kararı aldı.











İngiliz basınına göre Tottenham Hotspur, genç yıldızı kadrosuna dahil etmek için her konuda anlaşmaya vardı. Tarafların prensip anlaşmasına varıldığı ve transferin yaz aylarında resmiyete döküleceği belirtildi.











Rekor Bonservis Bedeli Ada’nın prestijli kulüplerinden Tottenham, Semih için Beşiktaş’a tam 36 milyon euro bonservis bedeli ödemeyi kabul etti. Bu transfer gerçekleşirse Kılıçsoy, Süper Lig tarihinde en yüksek bonservis bedeliyle transfer olan futbolcu unvanını elde edecek.











Bu rekor, daha önce 30+5 milyon euro ile Galatasaray’dan Bayern Münih’e transfer olan Sacha Boey’e aitti.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir