Bir Dubai çikolatası çılgınlığıdır gidiyor!
SİPARİŞLER ANINDA TÜKENİYOR/ Artan ilgiyle birlikte her gün saat 17.00’de açılan siparişler birkaç dakika içinde doluyor. Üretiminin yarattığı bu dalgalanmalardan oldukça memnun olan Hamouda, markayı daha da büyütmeyi düşünmüyor; insanların evde Dubai çikolatası denemeleri onu ayrıca mutlu ediyor.SUİSTİMALLER BAŞLADI MI?/ Hürriyet yazarı Ebru Erke, Dubai çikolatasının bu kadar popüler olmasını abartı bulduğunu belirtiyor ve bu ilginin suistimale açık olduğunu vurguluyor. Konya’da çarşıdan aldığı bir “Dubai çikolatası”nın, içinde muhtemelen fıstık yerine bezelye tozu bulunduğunu söyleyen Erke, çikolatanın kalitesiz ve lezzetsiz olduğunu ifade ediyor. Erke’ye göre, kaliteli bir çikolata ancak taze hasat fıstıkla ve doğru kadayıf-fıstık dengesiyle mümkün olabilir. “İyi yapılırsa gayet lezzetli bir çikolata olur; fakat özellikle kadayıfın bilinmediği veya kaliteli fıstığın olmadığı ülkeler için çok farklı ve ilginç gelebilir” şeklinde değerlendiriyor.