Bir polise saldırı haberi de Konya’dan! Kavga ihbarına giden polisi sırtından bıçakladı

0


Saldırganın polise saldırı anı (Ekran görüntüsü)

SON 1 YILDA 10 KEZ GÖZALTINA ALINIP, SERBEST BIRAKILMIŞ

Saldırgan Emre Köroğlu’nun, ‘oto hırsızlığı’, ‘yaralama’, ‘uyuşturucu kullanmak’, ‘yağma’ gibi suçlardan 33 kaydının olduğu ve son 1 yılda karıştığı suçlar nedeniyle 10 kez gözaltına alınıp serbest bırakıldığı öğrenildi.

Polisi bıçaklayan saldırgan Emre Köroğlu (Sabah)

Konya Valisi İbrahim Akın ve Emniyet Müdürü Mevlüt Karabulut da hastaneye giderek doktorlardan polis memurunun sağlık durumuna ilişkin bilgi aldı.

Polise saldıran Emre Köroğlu etkisiz hale getirildi (X)

BAKAN YERLİKAYA: 7 BIÇAK DARBESİYLE AĞIR YARALANDI

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, olayla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Yerlikaya, “Bu sabah saat 10.30 sıralarında Konya Selçuklu ilçemizde sinir krizi geçiren bir hasta ile ilgili olarak 112 Sağlık ekiplerinin yardım talebi üzerine olay yerine ivedilikle polis ekiplerimiz sevk edilmiştir. 29 yaşındaki E.K. adlı şahıs kontrol altına alınmaya çalışılırken çıkan arbedede görevli kahraman polisimiz Mustafa Topuz aldığı 7 bıçak darbesiyle ağır yaralanmış ve hastaneye kaldırılmıştır. Söz konusu şahıs yaralı olarak suç aletiyle birlikte yakalanmış ve hastanede gözaltında tutulmaktadır” dedi.

Saldırıya uğrayan polis 7 bıçak darbesi aldı (AA)

Yaşanan olaydan büyük bir üzüntü duyduğunu kaydeden Yerlikaya, “Emniyet güçlerimiz gece gündüz demeden alınan her ihbara canları pahasına koşmaktadır. Kahraman güvenlik güçlerimizin her birine aziz milletimiz adına şükranlarımı sunuyorum. Rabbim ayaklarına taş değdirmesin. Polis kardeşime acil şifalar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Konya’da polise bıçaklı saldırı (AA)

BİR AÇIKLAMA DA KONYA VALİLİĞİ’NDEN

Konya Valiliğinden yapılan açıklamada, “13 Ekim 2024 günü Selçuklu ilçesinde sinir krizi geçiren hasta ile ilgili ambulans görevlilerinin yardım talebi üzerine polis ekibimiz olay mahalline sevk edilmiş, şahsın kontrol altına alınması esnasında yaşanan arbede ve mukavemette ekipte görevli Polis Memurumuz Mustafa Topuz sırtından bıçaklanarak ağır yaralanmıştır. Şüpheli şahıs suç aleti ile birlikte yaralı vaziyette yakalanmış olup, şahsın çok sayıda suç kaydı olduğu anlaşılmıştır. Konu ile ilgili araştırma titizlikle yürütülmektedir. Yaşanan elim olayda yaralanan polis memurumuza acil şifalar dileriz” denildi.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Siteden backlink almak için : https://join.skype.com/invite/KPVoMIIOqxat
montenegro buy car montenegro sale car montenegro rent apartment montenegro sale apartment