Bu burçların eski sevgilileri kapıda yatacak! 17 Ekim 2024 Koç Dolunayı’nın burçlara etkileri! Uzman astrolog tek tek anlattı

0








Koç burcunun öncü yapısı, hızlı gelişmeleri ve cesareti simgeler. Bu enerji, uzun zamandır cesaret edilemeyen konularda harekete geçmeyi destekliyor. Mars ve Plüton’un etkisiyle, bireyler bastırılmış duygularıyla yüzleşerek arzularının peşinden gitme cesaretini bulabilirler. Ancak aceleyle alınan kararların ve öfkeli tepkilerin sonrasında pişmanlık getirebileceği unutulmamalıdır.












BURÇLARA GÖRE DOLUNAYIN ETKİLERİ Koç: Stresli anlar yaşayabilirsiniz ancak özgürlük arayışınız sizi yeni başlangıçlara taşıyacak. Tarz değişiklikleri yapabilir, dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Stresli hissetseniz de hayatınızda yeni başlangıçlar yapacaksınız. Stilinizi değiştirmek, saç renginizi farklı bir tonla denemek için ideal. Eski sevgilinizle beklenmedik bir karşılaşma yaşayabilirsiniz. İş ve özel hayatınızdaki öfke patlamalarına dikkat edin.









Boğa: İş hayatında beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Uzun süredir beklediğiniz finansal haberler nihayet yüzünüzü güldürebilir. Finansal olarak uzun süredir beklediğiniz haber sonunda gelebilir. Eski sevgilinizin size dönüş yapması olası, ancak temkinli davranmalısınız. Sağlığınıza dikkat edin; eski alışkanlıkları bırakmanın tam zamanı.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Siteden backlink almak için : https://join.skype.com/invite/KPVoMIIOqxat
montenegro buy car montenegro sale car montenegro rent apartment montenegro sale apartment