Sosyal

Bu eller, stanbul’un kaynaklarn israf etmeyecek



Cumhur ttifak’nn stanbul Bykehir Belediye (BB) Bakan Aday Murat Kurum skdar’da dzenlenen “1.Blge 3 Kademe Mahalle Bakanlar Bulumas” programnda vatandalarla bir araya geldi. Programda Murat Kurum’a AK Parti stanbul l Bakan Osman Nuri Kabaktepe, AK Parti l Kadn Kollar Bakan Saliha Demirer, skdar Belediye Bakan Hilmi Trkmen, AK Parti skdar le Bakan Erdem Demir elik etti. Program boyunca vatandalar kurumun konumalarna alklarla elik etti. AK Parti skdar Genlik Kollar Bakanl tarafndan programda Kurum’un anne ve babasnn olduu bir fotoraf zerine “Muradnz Genlie Emanet” yazl pankart ald. Program sonunda protokol yeleri ile sahneye kan Murat Kurum vatandalar selamlad. Programda ilgiyle karlanan Kurum, vatandalarla sohbet edip fotoraf ektirdi.”BZ DE KOLLAR BR KERE SIVANDI MI BR DAHA GER SARILMAZ”Programda konuan BB Bakan Aday Murat Kurum “Bir sre nce akladmz Trkiye Yzyl stanbul Vizyonu da bu yolculuun nemli bir dura oldu. Hamdolsun her zaman olduu gibi; yine heyecanmz aksiyonla, projelerimizle birletirdik. CHP’li mevcut ynetim ne yapacan ard. Projelerimizi akladmzda bizde bu projelerden faydalanabilir miyiz diyorlar. 1 Nisan sabah tm stanbul faydalanacak, sizde bu hizmetlerden faydalanabilirsiniz. Benim sahada milletimize dair iki gzlemim var. Biri bkknlk ve dieri umut. stanbullular artk, CHP’li mevcut ynetimin sorumsuzluundan illallah etmitir. Ayn insanmz, genlerimiz, kadnlarmz yeniden balamann umuduyla da dopdoludur, heyecanldr, cokuludur. Ben hep birlikte vatandamza o gveni verdiimizi bana bakan gzlerde gryorum, bana sarlan kardelerimizde hissediyorum. Bizim szlerimiz kollarn boa svayanlarn szlerine benzemez. Biz de kollar bir kere svand m bir daha geri sarlmaz. O kollar artk bizim deil aziz milletimizin koludur” dedi.
“BU AZZ MLLET N ELLERMZ NASIL BRLETRYORSAK, YREKLERMZ DE BULUTURACAIZ”stanbul’u hep birlikte dntrmek istediini vurgulayan Kurum “Hep birlikte, ellerimizi birletireceiz. nk biz stanbul’umuzu sizlerle beraber dntreceiz. Ellerimizi gvensiz, rk binalarda endie iinde uykular blnen annelerin elleriyle birletireceiz. Ellerimizi stanbul’un tarihini deitirecek 650 bin yeni, scak, gvenli yuvay ina etmek iin birletireceiz. Ellerimizi vatandamza 100 bin yeni sosyal konut yapmak iin birletireceiz. Bu eller, stanbul’un kaynaklarn israf etmeyecek. Hakszlk etmeyecek, milleti sahipsiz brakmayacak. Bu aziz millet iin ellerimizi nasl birletiriyorsak, yreklerimizi de buluturacaz. Yreklerimizi CHP’li mevcut ynetimin bytt trafik ilesiyle, mrnden 3,5 yl kaybeden kardeim iin, adaletsiz belediyeciliin hmna uram, bir sabah belediyeye gittiinde kart almam, boynu byk olarak yavrularnn yanna dnm, mazlum kardelerimiz iin buluturacaz. Belediyeden en ufak bir destek alamam emeklilerimiz, yallarmz iin buluturacaz. Gerek ihtiya sahibi olan kardelerimiz iin buluturacaz” eklinde konutu.
“YARI ZAMANLI BELEDYECLK YAPMAYACAIZ”Murat Kurum, stanbul iin projelerinden ve yapmak istedii hedeflerinden u ekilde bahsetti: “Yar zamanl belediyecilik yapmayacaz. Arada bir stanbul demeyeceiz. 7 gn 24 saat belediyecilik yapacaz.650 bin yuvay 5 ylda sizin iin bitireceiz. 100 bin sosyal konutu 18 ayda tamamlayacaz. 328 kilometre metro hattn 5 ylda 650 kilometre yapacaz. 10 yl sonra, 1004 kilometre yaparak artk stanbul’daki trafik ilesini konumayacaz. stanbul’da metro gitmeyen tek bir ile brakmayacaz. Ortalama yolculuk sresini 64 dakikadan 39 dakikaya dreceiz. Yeni metrobs ve otobs hatlaryla stanbul’un her yerine kesintisiz ulam baaracaz. Trafik ilenizi bitireceiz. Genlerimize, ulamda tam yzde 40 indirim yapacaz. 0-6 ya aras ocuu olan babalara da, ocuklaryla cretsiz seyahat hakk vereceiz. stanbul’da eitim grmenin ayrcalk grmenin hissini genlerimize gstereceiz. htiya sahibi niversiteli kardelerimize 10 bin TL eitim destei vereceiz. htiya sahibi emeklilerimize, her ay 2 bin 500 TL destek vereceiz. lk kez i kuracak kardelerimize tam 100 bin TL destek sunacaz. Evlenecek kardelerimize 50 bin TL beyaz eya yardm yapacaz. Bunun gibi yzlerce eseri, hizmeti sizlerle birlikte, muhtarlarmzla, derneklerimizle, yol arkadalarmzla birlikte baaracaz.”
“NSANIMIZIN OYUNDAN NCE, KALBNE, YRENE TALP OLACAIZ”Trkiye’nin AK Parti tekilat sayesinde ykseldiini belirten Kurum “Tm bu iddialarmzn, hedeflerimizin temel ta sizlersiniz. ddiamzn gcnde siz varsnz, sizin aln teriniz var. Trkiye, bu tekilat sayesinde ayaa kalkt. stanbul, bu tekilat sayesinde ykseldi. nsanmzn oyundan nce, kalbine, yreine talip olacaz. stanbul’un her annesi, bizim annemiz olacak. stanbul’un tm genleri, bizim kardeimiz olacak. Bir gen kardeimiz, stanbul’un geleceinden umut kestiyse, o hayalini canlandran ileri hep birlikte biz yapacaz. Size sz; bu ayaklar rahat odalarda durmayacak. Ayamza antiye amuru deecek, srtmza stanbul’un rzgr vuracak. Yzmze yamur, elimize kar deecek. Daima ite, sokakta ve vatandamzla olacaz” ifadelerine yer verdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir