Sosyal

CHP-DEM kirli yerel seçim pazarlığı! Tuncer Bakırhan’dan Özgür Özel’e gönderme: Yancılık yapmayız!

ÖZGÜR ÖZEL’DEN TERÖR UZANTISI İLE KİRLİ PAZARLIKGöreve geldiğinde HDPKK’lı Selahattin Demirtaş’a ve Gezi’nin finansörü Kızıl Soros lakaplı Osman Kavala’ya selam çakan Özgür Özel takip eden süreçte DEM’li Pervin Buldan ile birlikte operaya giderek Türkiye’yi işgalcilikle suçlayan Pervin Chakar’ın elini öptü.

Skandalı ileri boyuta taşıyan CHP genel başkanı “Onurumdur gururumdur” diyerek Türkiye düşmanı Chakar’ın elini öpmesini savundu.

Özgür Özel HDP/DEM’i ziyaret ederek pazarlık yoklaması yaptı. DEM’in Batı’da CHP’ye vereceği destek karşılığında bazı ilçeleri istediği gündeme geldi.

DEM Partisi Sözcüsü Ayşegül Doğan yaptığı açıklamada “Çeşitli istişareler, müzakereler ve güç birlikleri kurarak ilerleyeceğiz. Yerel seçimlerde “kent uzlaşısı” stratejisini uygulayacağız.” ifadeleriyle CHP’ye ittifak için kapıyı açtı ve DEM’in aday çıkaracağı ilçeleri duyurmuştu.

İŞTE O İLÇELER:

“Adana’da Seyhan, Ceyhan ve Yüreğir Antalya’da Kepez Mersin’de Akdeniz, Toroslar ve Tarsus İstanbul’da Esenyurt, Sultanbeyli, Adalar ve Sancaktepe Aydın’da Didim, Efeler, Germencik ve Söke Konya’da Cihanbeyli, Kulu Kocaeli’nde Dilovası İzmir’de Torbalı, Bayraklı Menemen Manisa’da Gölmarmara, Turgutlu, Yunus Emre Çanakkale’de Gökçeada Tekirdağ’da Çorlu ve Çerkezköy.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir