Sosyal

CHP’li Ekrem İmamoğlu’nun mal beyanının gizlediği 3 villanın nasıl alındığı ortaya çıktı! Trol hesabı ifşa etti

İMAMOĞLU’NUN USULSÜZLÜK DEFTERİ KABARIYOR

50 bin TL sermaye ile Ali Nuhoğlu’nun kurduğu şirket olan Güllüce Tarımcılık San. Tic. AŞ.’ye çeşitli şirketler ve yollarla para aktarılarak villalar alınmış ve İmamoğlu Şirket üzerine geçirilmiş.

Gelin size tamamen gerçek bir hikayeyi adım adım anlatalım.Hikayemizin ilk kısmındaki kahramanımız bir şirket, adı da Güllüce Tarımcılık San. Tic. AŞ.Bu şirketin kuruluş sermayesi 50 bin TL ve tek ortağı-sahibi Trabzon doğumlu Ali Nuhoğlu'dur, kuruluş tarihi 25.03.2021'dir.… https://t.co/r0bEzRZl8Z pic.twitter.com/rtnexSZSUU— İBB Haber (@ibbhabercomtr) March 27, 2024

İMAMOĞLU’NUN TROL HESABI İFŞA ETTİ

Gerçeği Ekrem İmamoğlu’na yakınlığı ile bilinen İBBHaber isimli sosyal medya hesabı ifşa etti.

İşte sosyal medya hesabından yapılan o paylaşımda yer alan satır başları:

Gelin size tamamen gerçek bir hikayeyi adım adım anlatalım. Hikayemizin ilk kısmındaki kahramanımız bir şirket, adı da Güllüce Tarımcılık San. Tic. AŞ. Bu şirketin kuruluş sermayesi 50 bin TL ve tek ortağı-sahibi Trabzon doğumlu Ali Nuhoğlu’dur, kuruluş tarihi 25.03.2021’dir.

Şirketin kuruluşundan günler sonra Ali Nuhoğlu kendi şahsi hesaplarından 10 milyonlarca TL’yi parça parça 13.04.2021 tarihinde kendisine ait Güllüce Tarımcılık’a yolluyor. Aynı gün yani 13.04.2021’de Güllüce Tarımcılık, Sarıyer İlçesi’ndeki 3 villayı satın alıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir