Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Planlı tarımı planlı üretimi güçlendirmemiz gerekiyor

“GAZZE’DE YAŞANANLAR, FİLİSTİN’DE YAŞANANLAR HEPİMİZ İÇİN İBRET NİTELİĞİNDE”

KKTC’de çiftçilere bu sene ilk defa arpa desteği sunduklarını hatırlatan Yılmaz, çiftçilerin maliyetlerini düşürmeleri, daha maliyet etkin bir şekilde üretim yapabilmeleri için desteklerini sürdüreceklerini söyledi.

Yılmaz, Kuzey Kıbrıs’ın çözümsüzlüklerle, belirsizliklerle değil refahla, huzurla, ilerlemeyle anılmayı hak eden bir coğrafya, ülke, toplum olduğunu vurgulayarak şöyle devam etti:

“Bu dönemde bölgemizde yaşanan gelişmelerin Doğu Akdeniz’de istikrarın önemini de bir kez daha ortaya koyduğunu ifade etmek isterim. Siyasi olarak da baktığımızda Gazze’de yaşananlar, Filistin’de yaşananlar hepimiz için ibret niteliğinde. Bu sene inşallah 50. yılını idrak edeceğimiz mutlu Barış Harekatı’nı bir kez daha hakikaten anlıyoruz, takdir ediyoruz. O Barış Harekatı olmasaydı, bugün Kıbrıs Türk’ü Filistinli kardeşlerimizin karşılaştığı akıbetle karşılaşabilirdi. Bugün çok farklı bir ortam olabilirdi bu adada. Dolayısıyla o Barış Harekatı’nı yapanları ve şehitlerimizi gazilerimizi, rahmetle, minnetle andığımı bir kez daha ifade etmek isterim.”

“Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti önümüzdeki dönem daha fazla teknolojiden, katma değerden, yapay zekadan, yeni uygulamalardan bahseden, kalkınmasını, gelişmesini çok daha ileri boyutlara taşıyan güçlü bir ülke olarak devam edecek.” diyen Yılmaz, anavatan ve garantör devlet olarak Türkiye’nin Kıbrıs Türkü’nün müreffeh bir geleceğe doğru attığı kararlı adımları her daim destekleyeceğini, KKTC’nin güvence kaynağı olmaya devam edeceğini vurguladı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz ve KKTC Başbakanı Üstel, programın ardından Güzelyurt Hastanesi inşaat alanını inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı, daha sonra Şehit Cengiz Topel Anıtı’nı ziyaret etti.

devlet personel alımı kamu personel alımı gelirevin kiralık sunucu dedicated sunucu fiziksel sunucu kamu personel alımı personel alımı enmo.me polovna auta kupavina auta prodaja auta windows 10 lisans windows 10 satın al windows 11 lisans postegro postegro web smm panel görüntülü danışmanlık antalya havalimanı transfer hasta yatağı gaziantep mobilya ustası mobilya ustası marangoz zorunlu trafik sigortası trafik sigortası en uygun trafik sigortası teknoloji haberleri lines bursabuluyor.com bursa kiralık daire pintipin.com pubg mobile uc pubg mobile uc satın al uc satın al countertops countertop jojobet , jojobet giriş , jojobet güncel giriş bayan azdırıcı damla cialis performans arttırıcı hap jetfilmizle jetfilm bizial