Sosyal

Cumhur’un İstanbul adayı Murat Kurum’dan işçi ve emekçiye müjde: KİPTAŞ ile destek vereceğiz

Sendikaların, sadece çalışanların hakkı için mücadele etmediklerini kaydeden Kurum, bunun yanında belediyelerin politika oluşturma süreçlerinde de pozitif anlamda katkı sağladıklarını bildirdi.

Murat Kurum, “Yani iyi bir belediye-sendika ilişkisi demek çalışan memnuniyetinin artması demek, iş kalitesinin artması demek. İstanbullulara giden hizmetin hızının, kalitesinin ve sürdürülebilirliğinin olumlu yönde etkilenmesi demektir ve sonunda başarı demektir, İstanbulluların mutluluğu demektir. Bunun için de büyükşehir belediyesinin ve sendikalarımızın gücünü yeniden sarsılmaz şekilde bir araya getireceğiz. Hülasa tek yürek, tek yumruk olacağız ve İstanbul’un gücüne güç katacağız.” değerlendirmesinde bulundu.

“CHP’Lİ YÖNETİM VE TEMSİL ETTİĞİ ZİHNİYET ÇÖZÜMSÜZLÜK SİYASETİNİ 5 YIL BOYUNCA BU ŞEHİRDE HAKİM KILMIŞ”

İstanbul’un ekonomik potansiyelini hayata geçirememesinin önündeki en büyük iki engelin kayıp 5 yılda dönüşümün durması ve trafik çilesi olduğuna işaret eden Kurum, her gün trafikte kaybedilen saatlerin tüm işletmelere, işçilere, emekçilere ve esnafa geri döndürülemeyen bedeller ödettiğini söyledi.

Kurum, İstanbul’un Türkiye ekonomisinin lokomotifi ve itici gücü olduğunu vurgulayarak, “Ulaşım problemi çözülmüş bir İstanbul tüm işletmelerin, işçi kardeşlerimizin daha çok işi, daha az maliyetle yapması demektir. Afetlere dirençli bir İstanbul demek, ekonomik faaliyetlerini kesintisiz bir şekilde gerçekleştiren bir İstanbul demektir. Açık söylüyorum, CHP’li yönetim ve temsil ettiği zihniyet çözümsüzlük siyasetini 5 yıl boyunca bu şehirde hakim kılmış ve İstanbul’umuzun ekonomik performansını bile isteye yavaşlatmıştır.” ifadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir