Sosyal

Deprem konutları teslim ediliyor! Adıyaman’da 2.798 konutun kura çekimi ve anahtar teslimi yarın

Başkan Erdoğan yarın Adıyaman’da yapımı tamamlanan konutların teslim törenine katılacak. O noktadan son gelişmeleri A Haber muhabiri Tayfun Er aktardı.


ahaber.com.tr


Giriş Tarihi: 07.02.2024 15:56
Güncelleme Tarihi: 07.02.2024 16:00










Deprem bölgesine özel ziyaretlerini ve 31 Mart Yerel Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Başkan Recep Tayyip Erdoğan Hatay ile başlayan ziyaretlerini Gaziantep, Kahramanmaraş ve bugün Şanlıurfa ile devam ettirdi.

GALERİ DEVAM EDİYOR










Başkan Erdoğan yarın da Adıyaman’da olacak. Depremde ağır hasar alan Adıyaman’da kalıcı konutlar kısım kısım biterken çalışmalar da son sürat devam ediyor.










6 Şubat depremlerinden itibaren geçen süreçte Başkan Erdoğan özellikle imar ve inşa çalışmalarını her an takip etti. Sağlık yatırımları da bölgede ihmal edilmedi.










Başkan Erdoğan vatandaşların kalıcı konutlara geçmesi için bizzat projeleri takip ediyor. Başkan Recep Tayyip Erdoğan yarın da Adıyaman’da kura çekimine katılacak ve hak sahiplerine anahtarlarını teslim edecek.










Kalıcı konutlar 2+1 ve 3+1 olarak inşa edildi. Sadece ev değil aynı zamanda spor alanları, yürüyüş yerleri ve çocuk eğlence alanları da yapıldı. Konutlar çevre düzenlemesiyle birlikte tamamlanmış şekilde vatandaşlara teslim edilecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir