Dursun Özbek’ten transfer açıklaması! “Sacha Boey ile rekor kırdık”

Trendyol Süper Lig’de şampiyonluk yarışında olan takıma takviye yapmak istediklerini belirten Özbek, “Bugün Florya’daydım. Çok güzel bir ekibimiz var. Scout ekibimiz, Erden Bey, Ayhan Bey ve hocamızın yoğun çalışması var. Galatasaray için en iyisini yapmak istiyorlar. Bu çalışmalara da devam ediyorlar. Galatasaray için en iyi transferleri yapma peşindeyiz.” ifadelerini kullandı.

“KEREM AKTÜRKOĞLU, ÇOK ÖNEMLİ OYUNCULARIMIZDAN BİRİ”

Dursun Özbek, Trendyol Süper Lig’in 23. haftasındaki Gaziantep FK müsabakasında taraftarın protesto ettiği kaptan Kerem Aktürkoğlu’na destek verdi.

Sahadaki futbolcuların ıslıklanmaması gerektiğini dile getiren Özbek, şunları kaydetti:

“Olmaması gereken bir şey. Kerem bizim kaptanımız. Galatasaray’ın da geleceği olan bir sporcu. Taraftarlarımıza rica ediyorum. Futbolcularımızı sahada desteklesinler, bu tür hareketlerle oyuncumuzun performansını etkileyecek bir şey yapmasınlar. Kerem, her zaman bizim en önemli oyuncumuz olmuştur. Aynı zamanda kaptanımız. Ben taraftarlardan rica ediyorum. Hiçbir oyuncumuza yönelik benzer şekilde sahadaki performansına bağlı olarak bu tip hareketlerde bulunmasınlar. Oyuncular, sahada en iyisini yapmaya çalışıyor. Geçen sene de bunu kanıtladık. Kerem, çok önemli oyuncularımızdan biri. Çok emek veriyor. Bu emeğe de saygı duyulması gerekiyor.”

Siteden backlink almak için : https://join.skype.com/invite/KPVoMIIOqxat