Ergin Ataman’dan flaş sözler: “Bizim Ronaldo’muz yok”

“SLOUKAS BANA ‘PROFESÖR’ DİYOR”

“Sloukas sezon başında çok önemli bir karar aldı. Olympiakos’tan ayrılıp Panathinaikos’a geldi. Bunu yaparken de bana hep ‘Sana inandığım için buradayım’ diyordu. Geçmişte hep rakip olduk onunla. Çok duygusal bir oyuncu. Sezon başında işler sıkıntıya girdiğinde ‘Olmuyor’ dediğimde, ‘Koç, beni sen buraya getirdin. Birlikte başaracağız’ dedi. Her maçtan sonra ‘profesörü dinleyin bizi şampiyon yapacak’ diyordu. Ben de ona karşı çok saygı duyuyorum. Hep çok iyi bir oyuncuydu ama ona o özgürlüğü de verdim ben. Şampiyonluklar 10 tane yıldızla olmuyor, soyunma odasındaki sevgiyle oluyor. İki defa ipten döndük, Maccabi’de algı yapıp tribüne taraftar aldılar. Yunanistan Ligi’nde Olympiakos’a karşı 2-0 geri düştük…”

“BİZİM BİR RONALDO’MUZ YOK”

“A Milli Futbol Takımımıza güveniyorum. Pozitif düşünelim. Çok genç bir kadromuz var. Sosyal medya çok tehlikeli, çocuklar okuyor her şeyi. Başaramazsak eleştiririz. Portekiz’e kaybettik ama Ronaldo gibi bir oyuncuları var. Bizim bir Ronaldo’muz var mı? Yok. Arda daha yeni, inşallah önümüzdeki yıllarda yapacak.”

“MOTLEY İLE İLGİLENMİYORUZ”

“Johnathan Motley ile ilgilenmiyoruz. Listemizde yok. Türkiye basınında haberleri bazen ben de okuyorum. Çok önemli bir transferimiz olabilir. İsmi bende kalsın.”


devlet personel alımı kamu personel alımı gelirevin kiralık sunucu dedicated sunucu fiziksel sunucu kamu personel alımı personel alımı enmo.me polovna auta kupavina auta prodaja auta windows 10 lisans windows 10 satın al windows 11 lisans postegro postegro web smm panel görüntülü danışmanlık antalya havalimanı transfer hasta yatağı gaziantep mobilya ustası mobilya ustası marangoz zorunlu trafik sigortası trafik sigortası en uygun trafik sigortası teknoloji haberleri lines bursabuluyor.com bursa kiralık daire pintipin.com pubg mobile uc pubg mobile uc satın al uc satın al countertops countertop jojobet , jojobet giriş , jojobet güncel giriş bayan azdırıcı damla cialis performans arttırıcı hap jetfilmizle jetfilm bizial