Sosyal

Erturul Doan’dan beraberlik ars! ”Kk hesaplar brakp bir olacaz”



Trabzonspor Kulb Bakan Erturul Doan, bordo-mavili camiaya birlik ve beraberlik ars yapt.
Doan, Trabzonspor Dergisi’ndeki yazsnda, camiann en nemli ihtiyacnn birlik ve beraberlik olduunu vurgulayarak “Dorularmza smsk sarlp, tuzaklardan uzak durmann yolu birlik ve beraberlikten geiyor.” ifadesini kulland.
Dnyann neresinde olurlarsa olsun tm Trabzonsporlularn ok nemli bir yol ayrmnda olduunu anlatan Doan, “Ya her trl fikir ayrlklarmz, krgnlklarmz, kk hesaplarmz kenara brakarak saflar sk tutacaz ve bir olacaz, bylece hala uzun bir maraton olarak nmzde duran Sper Lig hedefine dolu dizgin koacaz. Ya da Trabzonspor’a hibir zaman fayda getirmeyen krgnlklar, ikayetler ve ksr dngler iinde kutuplaacaz.” deerlendirmesinde bulundu.
Doan, bordo-mavili ynetimin ksa vadeli hedefini de “enol Gne hocamzla Sper Lig’e odaklandk. Ayrca mali disiplinden taviz vermeden bu kulb finansal bamszlna tamaya kilitlendik. Bu iki byk hedefi kiisel hrslarmzdan tr deil, Trabzonspor’un menfaatleri iin belirledik. Takm performansn, bilet fiyatlarn, TS Club rnlerini tartabiliriz ama belirttiimiz iki byk hedefe ulamak iin var gcmzle bir olalm istiyorum.” szleriyle aklad.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir