Eşine atılan mesaj çıldırtmıştı! Börekçideki öldüresiye dayakta yeni gelişme! Gözaltına alındılar


YENİ GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI!

Öte yandan olayla ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı.Bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıyan görüntülerde; İşletme personelinin içeriden aldığı bıçakla kadına ve araç içerisinde bulunan kocasının üzerine yürüdüğü ve tehditler savurduğu görüntülendi.GÖZALTINA ALINDILAR

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 3 Eylül’de Ertuğrul Gazi Mahallesi’nde bir börekçide “kasten yaralama” olayının gerçekleştiği ihbarı üzerine olay yerine gitti.

İncelemede, U.B’nin börekçide çalışan İ.D’yi darbederek yaraladığı, bu sırada diğer işletme çalışanı Ö.D’nin de olaya dahil olması üzerine U.B’nin de yaralandığı belirlendi.Yapılan araştırmada, işletme çalışanı İ.D’nin, U.B’nin eşini telefonla rahatsız etmesi nedeniyle olayın gerçekleştiği tespit edildi.

Polis ekiplerince gözaltına alınan söz konusu 3 kişi, işlemlerinin ardından savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.İŞLETME ÇALIŞANLARI YENİDEN GÖZALTINA ALINDI

Tarafların emniyet müdürlüğüne giderek karşılıklı şikayetçi olmaları üzerine Ö.D. ve İ.D. polislerce yeniden gözaltına alındı. Şüpheliler, polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Siteden backlink almak için : https://join.skype.com/invite/KPVoMIIOqxat
montenegro buy car montenegro sale car montenegro rent apartment montenegro sale apartment