Sosyal

Eski hastanedeki yangın sürüyor: Tüm bina alevlere teslim oldu

Yangın, merkez Seyhan ilçesine bağlı Yenibaraj Mahallesi’ndeki eski devlet hastanesinde çıktı. 2 işçinin mahsur kaldığı öğrenilen yangının ardından, itfaiye ekipleri bölgeye sevk edildi. Hastanenin deposunda çıkan yangın, tüm binayı sardı.

PATLAMA OLUYOR

Depoda bulunan kimyasallardan kaynaklı birden fazla patlama meydana geldi. Bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilirken, Toplumsal Müdahale Aracı (TOMA) da yangına destek vermeye başladı.

Yangın henüz kontrol altına alınamazken, hastanenin içerisinden patlamalar gelmeye devam ediyor. Polis çevrede yoğun güvenlik önlemi aldı.

İtfaiye Daire Başkanı Ercan Kandemir, “Yangının içten yanmalı olarak, kimyasal bazlı maddelerin olduğu, kullanılmaan malzemelerin olduğu arkadaşlarımız tarafından görülmüştür. Ekiplerimiz o saatten bu yana yaklaşık 30 araç, 20 arazöz ile müdahale ediyor. Emniyet Müdürlüğümüzün TOMA’ları, Orman Bölge Müdürlüğümüzün araçları, ASKİ’ye bağlı tankerlerle müdahale ediyoruz. Yangının büyük kısmı kontrol altına alındı. Soğutma çalışmalarına başladık. Daha sonra detaylı bilgi aktaracağız” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir