Sosyal

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç açıklamalarda bulunuyor | CANLI

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, gündeme dair açıklamalarda bulunuyor. Haberimizden CANLI olarak takip edebilirsiniz…

Ali Koç: “Önce rakibimizin DNA’sını size anlatacağım. Son dönemde bu kulübü yönetenlerin dikkat çeken özellikleri, samimiyetsizlik ve riyakarlıktan ibarettir. Tenhada ayrı, umumide ayrı söylemlerde bulunurlar.”

“Bu kulübün kötülükte ve riyakarlıkta Şampiyonlar Ligi’nde olduğunu, kazanmak için her şeyin mübah olduğu şeklinde davrandığını anlayacağınızı düşünüyorum.”

“HAYALİ DÜŞMANLAR YARATIRLAR”

“Türlü türlü şantaj ve itibar suikastı yaparak, özellikle hakemler ve kurulları baskı altında tutarlar ve bunun için hayali düşmanlar yaratırlar. Başka camiaların mutsuzluğundan paye çıkarır, onları aşağılar ve alay ederler. En son Beşiktaş maçında görüldüğü gibi.”

“HAKEM HATALARINI ÖRTBAS ETMEK İÇİN ORTALIĞI BİRBİRİNE KATARLAR”

“Bir puan kaybı sonrası, işler iyi gitmeyince ya da kendi maçlarındaki hakem hatalarını örtbas etmek için ortalığı birbirine katarlar. Sadece kendileri için değil, tüm kulüpler için adalet arayışında olduklarını söylerler. Adeta Türk futbolunun adalet bekçiliğine soyunurlar. Kendi kanallarında program yapacaklarını da söylerler. Bir sürü video gönderdik, hiçbir şey yayınlanmadı. Programı yapamadan, kulüp kanalları da kapandı.”

“OKAN BURUK’A SORMAK LAZIM, EN YAKIN HAKEM ARKADAŞI KİM?”

“Okan Buruk’a sormak lazım, en yakın hakem arkadaşı kim? Bilen bilir. Yabancı hakemi tabii istemezler, çünkü en iyi sonuçları Türk hakemlerle alıyorlar.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir