Sosyal

Fenerbahçe’de Serdar Dursun gelişmesi! Mourinho’yu bekliyor…

Geçtiğimiz sezon şampiyonluk yarışında Galatasaray’ın gerisinde kalan ve Trendyol Süper Lig’i ikinci sırada tamamlayan Fenerbahçe’nin 2024-25 sezonunda tek hedefi şampiyonluk. Sarı-lacivertliler, bu hedef doğrultusunda transfer çalışmalarına başlamış durumda. Fenerbahçe, daha önce olduğu gibi bu sezon da Avrupa’da birçok yıldız futbolcu ile dirsek temasında. Ancak bu yaz durum biraz farklı. Çünkü takımın başında Jose Mourinho’nun olması, birçok oyuncunun kararını olumlu yönde etkiliyor. Dünyaca ünlü teknik direktörün, İstanbul’daki yaşantısını otelde sürdüreceği bildirildi. Jose Mourinho’nun ailesinin de İstanbul’a geleceği ancak burada çok fazla kalmayacağı gelen bilgiler arasında. Sevilla resmen açıkladı! İşte Sergio Ramos’un yeni durağı… SERDAR DURSUN BELİRSİZLİĞİÖte yandan Fenerbahçe’de Serdar Dursun belirsizliği devam ediyor. Geçtiğimiz sezon Fatih Karagümrük’ten kiralanan yıldız futbolcunun, küme düşen İstanbul ekibiyle sözleşmesi sona erdi. Trabzonspor’dan Dele Bashiru bombası! 5 TEKLİF VAR
 
32 yaşındaki forvetin, Türkiye’den 5 resmî teklif aldığı bildirildi. Serdar Dursun’un buna rağmen her kulübe Fenerbahçe’yi bekleyeceğini ilettiği kaydedildi.MOURİNHO’YU BEKLEDİĞİ ORTAYA ÇIKTI!

Sabah’ın haberine göre; Serdar Dursun’un, Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho’nun kararını beklediği belirtildi. Tecrübeli golcü istediği cevabı alamazsa Anadolu kulüplerinden birinin yolunu tutacak. Galatasaray’da Alexandru Cicaldau gelişmesi!
 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir