Sosyal

Feyyaz Uar’dan dikkat eken aklama! ”7 futbolcuyu gndereceiz”



Beikta Futbol ube Sorumlusu Feyyaz Uar, Ciro Immobile iin dzenlenen basn toplantsnda aklama yapt.Feyyaz Uar yapt aklamada, u ifadeleri kulland: “Heyecanlym, mutluyum. Son yllarda olmayan bir ey oluyor, takm hocaya hazr teslim ediyoruz. Bu son derece nemli bir durum. Tm teknik direktrler, btn kadrolarn hazr ekilde grmek isterler. Bu konuda byk emei geen Hseyin Ycel’e teekkr ediyorum. Son transferlerin hepsinde bulundum. Yapt fedakarlklar biliyorum. Kendisine ok teekkr ediyorum. Bakanmz Hasan Arat ve dier ynetici arkadalarmza teekkr ediyorum.””BEKTA’A YAKIIR SMLER”
“Immobile’ye ho geldin diyorum. Biz geldikten sonraki transferlere bakarsak, gerekten Beikta’a yakr, doru, faydal transferler yaptmz dnyoruz.””25 GOLN ALTINDA ATMAZ”
“Penaltlarla birlikte bence 25 goln altna falan dmez.””Brad Friedel, almalara devam ediyor. ncelik bu, faydalanamayacamz oyuncularn ayrlmasyla ilgili almalar var. Gitmesi sz konusu olan oyunculardan da destek istiyoruz. Burada kalp da gereini yapmam arkadalarn bize destek vermelerini istiyoruz. Giderken de el skarak, kucaklaarak ayrlmak istiyoruz. Eer bunu baaramazsak, elimizdeki oyunculara lisans karamayacaz. Camia olarak bir seferberlik var. Herkesin yardmna ihtiyacmz var.””BUNU BAARMAMIZ LAZIM”
“Brad Friedel’in ncelikli grevi bu konuda Beikta’a yardmc olmas. Baz oyunculara teklifler var. Bazlarna da yok ne yazk ki. Bu safhada skntlar var. Ama bir ekilde bunu baarmamz lazm.””7 OYUNCUYU GNDERECEZ”
“u ana kadar hocann istekleri dorultusunda hareket ediyoruz. Bu ekilde devam edecek. Mutlaka birilerinin ayrlmas lazm. Hepsinin kalmas sz konusu deil. 7 oyuncudan ayrlmak zorundayz. Son karar hocann olacak. Biz de sayg duyacaz ve gereini yapacaz.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir