Fırtına fişi çekti – Son Dakika Spor Haberleri

UĞURCAN’DAN 5 NET KURTARIŞ
Ruzomberok özellikle ilk yarıda orta sahada kaptırılan toplarla Trabzonspor’un ceza sahasında etkili geldi. Bu anlarda sahneye çıkan isim ise Uğurcan Çakır oldu. Tecrübeli eldiven, 5 net kurtarışa imza atarak bordo-mavililerin galibiyetinde en önemli rollerden birini üstlendi.VİSCA BIRAKTIĞI YERDEN!

Dün akşam oynanan karşılaşmada Trabzonspor adına sahanın en iyileri arasında Uğurcan Çakır’la birlikte Edin Visca vardı. Bosna Hersekli futbolcu, Trezeguet’nin attığı golde asist yaparken, bordomavililerin geliştirdiği tüm ataklarda etkin bir rol oynadı.NWAKAEME 795 GÜN SONRA

Trabzonspor’un kazandığı şampiyonluğun ardından takımdan ayrılan Nwakaeme, 795 gün sonra bordo-mavili formayı sırtına geçirdi. 87. dakikada Visca’nın yerine takıma dahil olan tecrübeli futbolcu, en son 22 Mayıs 2022 tarihinde Fırtına’nın 3-1 kaybettiği Başakşehir maçında oynamıştı.KARŞIDAN RAPİD GELİYOR!

Trabzonspor, turu geçmesi durumunda Wisla Krakow-Rapid Wien eşleşmesinin galibiyle oynayacak. Rapid, deplasmanda yapılan ilk maçı Jansson ve Seidl’in golleriyle rakibini 2-1 yenerek turu kolayladı. Ev sahibi takımın tek sayısı Carbo’dan geldi.YENİLER NASILDI?

DRAGUŞ: Hücum hattında özellikle attığı ara paslar, dikine hücumlarla öne çıktı ancak bitiricilik noktasında istediği topları alamadı. Yine de takımı sahada ateşlemeye çalışan önemli isimlerden oldu.

OZAN TUFAN: Uzun bir aradan sonra resmi maçta sağ bek olarak oynadı. Geçtiğimiz sezon ağırlıklı olarak bir hücum oyuncusu gibi görev yapsa da sağ bek pozisyonunda ne çok sırıttı, ne de çok ekstra işler yaptı.

LUNDSTRAM: Takımın savunmadan çıkardığı toplarda hep ilk adam olmaya çalıştı. Sertlik anlamında çok istenileni yapamadı ama sahada görevini yerine getiren isimlerden biriydi.

CİHAN ÇANAK: Kampa damgasını vuran Cihan Çanak, oyuna girdikten sonra hem enerjisi hem de teknik kapasitesiyle dikkat çekti. Attığı muazzam gol ise sezon içerisinde adından çok söz ettireceğini herkese gösterdi.

Siteden backlink almak için : https://join.skype.com/invite/KPVoMIIOqxat
montenegro buy car montenegro sale car montenegro rent apartment montenegro sale apartment