Galatasaray Antalyaspor deplasmanında! Okan Buruk’tan sürpriz 11 tercihi

0


Mauro Icardi. (GALATASARAY)

OKAN BURUK ANTALYASPOR’A KAYBETMEDİGalatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, teknik adamlık kariyerinde Antalyaspor ile yaptığı Süper Lig maçlarında yenilgi yüzü görmedi.Elazığspor, Akhisarspor, Çaykur Rizespor, İstanbul Başakşehir ve Galatasaray’ın başında Antalyaspor’a 12 kez rakip olan Buruk, 9 galibiyet, 3 beraberlik yaşadı.Tecrübeli teknik adam, Galatasaray’ın başında Antalyaspor ile yapılan 4 maçtan da galibiyetle ayrıldı.

Gabriel Sara. (GALATASARAY)

SÜPER LİGİN EN GOLCÜ TAKIMI GALATASARAYGalatasaray, Süper Lig’de geride kalan bölümün en golcü takımı olarak dikkati çekiyor.Ligde çıktığı 8 maçta 24 gol atan sarı-kırmızılı ekip, en yakın takipçisi Fenerbahçe’den (16) 8 gol fazla kaydetti. Antalyaspor (16) ise Süper Lig’de kalesinde en fazla gol gören üç takımdan biri.



Victor Osimhen. (GALATASARAY)

KAAN AYHAN CEZA SINIRINDAGalatasaray’da Kaan Ayhan sarı kart ceza sınırında bulunuyor.Süper Lig’de geride kalan bölümde 3 kez sarı kartla cezalandırılan Kaan, kart görmesi halinde cezalı duruma düşecek ve 10. haftadaki Beşiktaş derbisinde forma giyemeyecek.

Okan Buruk. (GALATASARAY)MUHTEMEL 11

Galatasaray’ın Antalyaspor karşısına şu 11’le çıkması bekleniyor;

Muslera, Kaan Ayhan, Sanchez, Abdülkerim, Jakobs, Torreira, Sara, Sallai, Yunus Akgün, Mertens, Icardi.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Siteden backlink almak için : https://join.skype.com/invite/KPVoMIIOqxat
montenegro buy car montenegro sale car montenegro rent apartment montenegro sale apartment