Sosyal

Galatasaray nasıl tur atlar? GS turu nasıl geçer? Berabere biterse ya da kazanırsa Şampiyonlar Ligi’ne katılıyor mu? UEFA Avrupa Ligi’ne gidebilir mi?

KAYNAKCnnturk.comİlk karşılaşmada Young Boys’a 3-2 mağlup olan Galatasaray’ın Young Boys karşısında turu nasıl geçeceği ihtimalleri araştırılıyor. Galatasaray berabere kazanırsa ne olur, kazanırsa ne olur? sorgulatması hız kazandı. Galatasaray Young Boys maçı, 27 Ağustos Salı günü Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park’ta oynanacak. Karşılaşma saat 22.00’de başlayacak.
 
Galatasaray’ın Young Boys’u mağlup etmesi durumunda Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek 36 takım arasına yazdıracak.Şampiyonlar Ligi’nde deplasman golü kuralı olmadığından Galatasaray’a tur için en az iki farklı galibiyet gerekiyor.Galatasaray 2-0, 3-1, 4-2… gibi iki farklı galibiyetlerde her türlü tur atlayacak. Mücadelenin tek farklı Galatasaray’ın galibiyetiyle sona ermesi durumunda karşılaşma uzatmalara gidecek.15’er dakikalık 2 uzatma devresinde eşitlik bozulmadığı takdirde Şampiyonlar Ligi’ne katılacak takımı penaltı atışları belirleyecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir