Sosyal

Galatasaray tarihine geçti! Okan Buruk rekor kırdı

GALİBİYET SERİSİ 12 MAÇA UZADI

Galatasaray, Trendyol Süper Lig’de yaptığı son 12 maçtan galip ayrıldı.

Son olarak Süper Lig’in 16. haftasında deplasmanda EMS Yapı Sivasspor ile 1-1 berabere kalan sarı-kırmızılı takım, sonrasındaki 12 karşılaşmayı kazandı.

Ligde bu sezon tek yenilgisini 12. haftadaki Hatayspor maçında yaşayan Galatasaray, sonrasındaki 19 maçta mağlup olmadı. Galatasaray, bu süreçte 17 galibiyet, 2 beraberlik aldı.

EVİNDE BU SEZON 16’DA 16 YAPTI

Galatasaray, Süper Lig’de bu sezon sahasında oynadığı bütün maçlarda galibiyet elde etti.

RAMS Park’ta oynadığı 16 Süper Lig karşılaşmasından da galibiyetle ayrılan sarı-kırmızılılar, ligde sahasında puan kaybı yaşamayan tek takım konumunda bulunuyor.

SAHASINDAKİ YENİLMEZLİK 33 MAÇA ÇIKTI

Galatasaray, Süper Lig’de sahasında çıktığı son 33 maçta mağlup olmadı.

Ligde taraftarı önündeki son yenilgisini geçen sezon iç sahada çıktığı ilk karşılaşma olan Giresunspor maçında yaşayan sarı-kırmızılılar, sonrasındaki 33 mücadeleyi kaybetmedi. Galatasaray, iç sahadaki son 19 Süper Lig müsabakasını kazandı.

Galatasaray, söz konusu süreçte Seyrantepe’de çıktığı lig karşılaşmalarında 31 galibiyet ve 2 beraberlikle sahadan ayrıldı.

“ÜÇLÜ” TEZAHÜRATI MUSLERA’DAN

Maç sonu klasikleşen “üçlü” tezahüratını Galatasaray’da 500. resmi maçına çıkan kaleci Fernando Muslera çektirdi.

Sarı-kırmızılı futbolcular, galibiyeti kale arkasındaki taraftarlarla kutladı. Taraftarların isteğiyle “üçlü” tezahüratını Uruguaylı file bekçisi Muslera yaptırdı.

Tezahüratın ardından ceza yayı üzerinde omuz omuza veren futbolcular, taraftarla marş söyledi.

DÜNYA İKİNCİSİ DOWN SENDROMLU MİLLİ FUTSALCILAR MAÇI İZLEDİ

Galatasaray Kulübü, Antalya’da düzenlenen Down Sendromlular Dünya Spor Oyunları’nda dünya ikincisi olan Down Sendromlu Futsal Milli Takımı’nı ağırladı.

RAMS Park’ta yapılan maç öncesinde başkan Dursun Özbek ile bir araya gelen milli futsalcılar, Atakaş Hatayspor mücadelesini de izledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir