Geçmişinde FETÖ izi, milli iradeye alerjili


TSYD üyesi Mehmet İzmirlioğlu’nun eşi başörtülü olduğu için havuza alınmadıMİLLETİN PARASIYLA 28 ŞUBAT DİKTASITongsir’in vesayet artığı skandal tutumunun gölgesinde TSYD yönetiminin Gençlik ve Spor Bakanlığı himayesinde 85 milyonun vergileriyle onarımı yapılan havuzda 28 Şubat diktası uygulaması büyük tepki çekti.Bilindiği üzere bir süre kapalı kalan TSYD havuzu 2019 yılında sonra Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın desteğiyle açmıştı.

Türkiye Spor Yazarları Derneği Başkanı Oğuz Tongsir DOSYASI KABARIK GEÇMİŞİ KARANLIK… FETÖ İZİBu bağlamda Takvim.com.tr anayasayı çiğneyen, geçmişinde FETÖ izi bulunan TSYD Başkanı Oğuz Tongsir’in dosyasını açtı.TSYD Başkanı Oğuz Tongsir’in skandal 15 Temmuz paylaşımlarıARŞİV UNUTMAZ! SKANDAL ’15 TEMMUZ’ PAYLAŞIMITongsir, 15 Temmuz 2016’daki FETÖ’cü hain darbe girişimine arka çıkıp “Tankın önüne nasıl atlamışlar? Ya bu millet 5 lira için gelin arabasının önüne atlar. Devleti için tank mank vız gelir” diyerek tankın karşısına dikilip iradesini ve demokrasisini koruyan aziz Türk milletine hakaret etmişti.

Oğuz Tongsir milleti aşağıladı

MİT KUMPASINI SAVUNDU, 15 TEMMUZ’DA SUS PUS KALDI, FETÖ’YE ALAN AÇTI…FETÖ’nün MİT tırları kumpası sonrası firari vatan haini Can Dündar ve Erdem Gül gibi isimler için destek açıklaması yapan TSYD, 15 Temmuz ihanet gecesinde sus pus kaldı. O dönem Oğuz Tongsir, “Başkan olduğum sürece siyaseti TSYD’nin kapısından içeri sokmayacağım” diyerek FETÖ’ye sessizce alan açtı.FETÖ SORUŞTURMASI15 Temmuz sonrası TSYD Başkanı Oğuz Tongsir hakkında FETÖ propagandası yaptığına dair soruşturma başlatılması da atlanmaması gereken önemli bir detay.

Oğuz Tongsir’in Başkan Erdoğan’ı hedef gösteren paylaşımlarıMİLLİ İRADEYE ALERJİSİ VAR, BAŞKAN ERDOĞAN’A HUSUMET BESLİYORBiraz daha geçmiş tarihli paylaşımları mercek altına aldığımızda Oğuz Tongsir’in milli iradeye alerjisi olduğunu ve Başkan Erdoğan’a husumet duyduğunu gözlemledik.10 Kasım 2011 tarihli Oğuz Tongsir imzalı iki paylaşım şu şekilde:”Nedir bu ülkenin hali? Nedir bu çektiklerimiz? Hiç mi rahat yüzü görmeyeceğiz?”(Başkan Erdoğan’ı hedef alarak) “Telekom Arena’da seni az bile yuhalamışlar!”

Değişen TSYD logolarıTÜRK BAYRAĞINI NEDEN KALDIRDI?53 yıllık dernek logosunu değiştiren Oğuz Tongsir, TSYD amblemindeki Türk bayrağını da çıkarmıştı. Gelen tepkiler üzerine logo bir kez daha değişti.

TSYD Başkanı Oğuz Tongsir ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğluTSYD’DE AKÇELİ İŞLER! USÜLSÜZ ÜYE KAYITLARI

Oğuz Tongsir’in TSYD başkanlığı da bir hayli şaibeli… Bilindiği üzere 15 Temmuz sonrası Oğuz Tongsir’le ilgili TSYD içerisinde 500 civarı imza toplanmış, olağanüstü kongreye gidilmişti.Tongsir’in TSYD’deki olağanüstü kongre öncesi kendisine oy vereceğini düşündüğü dernek üyelerine uçak bileti alıp 5 yıldızlı otelde konaklattığı o dönem çokça konuşulmuştu. Gazetecilikle yakından uzaktan alakası olmayan usulsüz üye kayıtları büyük tepki çekmişti.

Siteden backlink almak için : https://join.skype.com/invite/KPVoMIIOqxat
montenegro buy car montenegro sale car montenegro rent apartment montenegro sale apartment