Sosyal

Gönül Dağı’nda kantarın topuzu kaçtı! Herkes Selma’yı beklerken o başrol isim…


TRT 1’in sevilen dizisi Gönül Dağı, 137. bölümüyle yine gözyaşlarına boğacak gibi görünüyor. Dizinin yeni bölüm fragmanı, izleyicilere önümüzdeki hafta yaşanacak dramatik olaylara dair ipuçları sunuyor. Vedaların ve ayrılıkların eksik olmadığı Gönül Dağı’nda, duygusal yoğunluk her geçen bölüm artıyor.


ahaber.com.tr


Giriş Tarihi: 01.05.2024 08:45
Güncelleme Tarihi: 01.05.2024 08:45










Gönül Dağı dizisinin yeni bölüm fragmanı, izleyicilere duygusal bir fırtına vaat ediyor. Dram dolu anların merkezinde bu kez Elif ve Selma var. İşte detaylar:











Elif’in Zor Anları Elif’in yaşadığı beklenmedik sancılar ve sonrasında aldığı kötü haber, tüm dizi severleri ekran başına kilitleyecek.











Elif’in sağlık durumu, dizi kahramanlarını ve izleyicileri derinden etkileyecek olayların başlangıcı olabilir. Acaba Elif, yaşadığı bu zorlukların üstesinden gelebilecek mi?











Selma’nın Trajik Kazası Dramatik olayların bir yenisine sahne olan Gönül Dağı’nda, Selma’nın trafik kazası sonucu hastaneye kaldırılması herkesi şoke etti. Selma’nın sağlık durumu ise merak konusu.











Fragman, bu trajik kazanın detaylarını ve sonrasında yaşananları gözler önüne seriyor. Selma için bekleyiş sürerken, herkes acı haberler almaktan korkuyor.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir