Grammy Ödüllü Kylie Minogue, Bodrum’u salladı – Magazin Haberleri

‘Can’t Get You Out Of My Head’, ‘Padam Padam’ ve ‘All The Lovers’ gibi hit şarkıları bulunan 55 yaşındaki Avustralyalı şarkıcı Kylie Minogue, 2005 yılında meme kanserine yakalanmıştı.
Hastalığı için ameliyat olmasının ardından yaklaşık sekiz da kemoterapi alan ünlü isim, 2006 yılında ise tedavisinin başarılı olduğunu ve kanseri yendiğini açıklamıştı.

YAŞANANLARI ANLATTI
Son olarak Paris Hilton’ın ‘I am Paris’ adlı podcast programına konuk olan Kylie Minogue, kanser teşhisi aldığında yaşadıklarını şu sözlerle anlatmıştı:

2005’te festivalde ana sahnede konser vermem gerekiyordu fakat meme kanseri teşhisim kondu, bambaşka bir dünyadaydım. O yıl Glastonbury’yi izlediğimi, Coldplay’in bana ithafen bir parça çaldığını hatırlıyorum. Her açıdan çok uzaktaydım. Kendimi dünyadan, bedenimden ve o andan uzaklaşmış hissediyordum. Bu benim için inanılmaz duygulandırıcı bir andı.

BODRUM’A GELDİ
Time dergisi tarafından 2024’te ‘dünyanın en etkili insanlarından biri’ olarak gösterilen Kylie Minogue, Türkiye’ye geldi.
Bodrum’da bir otelin kuruluşunun 10’uncu yıl partisinde konser veren Minogue’nin sahnesine ünlü camiasından da birçok isim katıldı.




İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Kansere yakalandığında yaşadıklarını anlattı: Kendimi bedenimden uzaklaşmış hissettim!
Haberi Görüntüle

ÜNLÜLER AKIN ETTİ
Mandarin Oriental’ın 10’uncu yılını kutladığı galada konser veren Avustralyalı sanatçıyı, aralarında Revna-Yıldırım Demirören, Nihat Özdemir, Alara Koçibey, Burcu Esmersoy’un da olduğu iş, sanat ve cemiyet hayatından birçok ünlü sima dinledi.
Rebel Wilson, Ramona Agruma, Lena Perminova gibi dünyaca ünlü isimlerin de katıldığı davet, Minogue’un performansıyla taçlandı.




İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Kylie Minogue takipçilerini geçmişe götürdü
Haberi Görüntüle

Siteden backlink almak için : https://join.skype.com/invite/KPVoMIIOqxat
montenegro buy car montenegro sale car montenegro rent apartment montenegro sale apartment