Gülen’in gebermesi sonrası Mevlüt Tezel’den zehir zemberek yazı

0

Mevlüt Tezel, FETÖ lideri Gülen’in ölümü üzerine sert bir yazı kaleme aldı. Tezel, Gülen’in Türk halkına yaşattığı kötülüklerin saymakla bitmeyeceğini vurguladı. Gülen’in ABD’nin maşası olduğunu belirten Sabah gazetesi yazarı Tezel, 15 Temmuz darbe girişiminin de bu ihanetin en büyük göstergesi olduğunu ifade etti. Mevlüt Tezel, Gülen’in ölümünün adil bir son olmadığını savunduğu yazısında şunları kaydetti: “83 yaşındaki FETÖ lideri Fetullah Gülen, 1999’dan beri yaşadığı ABD’de geberdi. Dünya bir pislikten kurtulmuş oldu.
Türk halkına yaptığı kötülükleri düşününce bu pisliğin cezasını çekmeden, 83 yaşına kadar itinayla bakılarak, sıcak yatağında ölmesi hiç de adil olmadı.
Bu pislik, anayasal düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüs etme… Silahlı terör örgütü kurma ve yönetme. Cebir ve şiddet kullanarak Türkiye Cumhuriyeti hükümetini ortadan kaldırmaya teşebbüs etme… Gizli kalması gereken bilgileri, siyasal veya askeri casusluk maksadıyla temin etme… Dolandırıcılık vs. birçok suçtan toplam 45 davada “1” numaralı sanık olarak yargılanıyordu.
Türk ordusuna kumpas kurdu, suçsuz birçok komutanın cezaevine girmesine ve bazılarının hayatlarını kaybetmesine neden oldu.
Kurduğu yapıyı deşifre eden gazeteci ve yazarlara suikast düzenletti, kendine bağlı savcı ve hakimlerin yardımıyla hapse attırdı.
En şeytani planı ise 15 Temmuz Darbe Girişimi’ydi. Bu girişime karşı Türk halkı gereken yanıtı verdi. 251 şehit verildi ama bu darbe girişimi şeytani örgütünün devletin tüm kademelerinde kökünün kazınmasını hızlandırdı.
Bu şerefsiz, Türkiye’nin en köklü takımlarından biri olan Fenerbahçe’yi ele geçirmeyince şike kumpası bile kurdu!
Gülen’in Türk halkına yaşattığı en büyük kötülüklerden birisi de üniversite, askeriye, polis ve KPSS sınav sorularını çalıp kendi elemanlarına vermek oldu. Yıllarca sınav sorularını çalarak milyonlarca gencin kaderiyle oynadı!
Elbette Gülen, bu şeytani planları tek başına kuracak zeka ve bilgiye de sahip değildi. Deli saçması konuşmalarına sadece çocukluktan itibaren beyni yıkanan elemanları inandı. Gülen, ABD’nin ülkemize yönelik karanlık planlarının bir maşasıydı. Yaptığı kötülüklerin cezasını öbür tarafta çeker inşallah. Ateşi bol olsun!”  

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Siteden backlink almak için : https://join.skype.com/invite/KPVoMIIOqxat
montenegro buy car montenegro sale car montenegro rent apartment montenegro sale apartment