Sosyal

HABABAM SINIFI DOKUZ DOĞURUYOR OYUNCULARI-KONUSU | Hababam Sınıfı dokuz Doğuruyor nerede, ne zaman kaç yılında çekildi? – Magazin Haberleri

Yerli yapımın yönetmenliğini Kartal Tibet üstlendi, yapımcılığını ise Nahit Ataman ve Ertem Eğilmez yürütmüştür. Hababam sınıfı Dokuz Doğuruyor filminin başrollerinde ise Münir Özkul, Adile Naşit, Şevket Altuğ, Perran Kutman gibi isimler yer almıştır. Film 1978 yılından seyirci karşısına çıktı. 
HABABAM SINIFI DOKUZ DOĞURUYOR KONUSU
Kızlı erkekli ilk Hababam Sınıfı diğer serilerdeki haylazlıklarını sürdürmektedir. Sınıfa doğulu bir aşiret reisinin oğlu olan Bilo gelir ve kendini ağa ilan eder. Öğrenciler de onunla kafa bulmaya başlar. Fakat Bilo biraz saf olduğu için bunun farkına varmaz. Okulun yeni asabi hocası Hürrem, tam bir erkek düşmanıdır. Sınıftaki Kıvırcık Ömer ve Ayşe adlı iki öğrenci arasında bir aşk başlar ve kız hamile kalır. Ancak öğrenciler gebelik testini yaptırdıklarında kimya hocası, incelediği idrar örneğinin bu Hürrem Hoca’ya ait olduğunu düşünür. Hürrem ortalığı velveleye verir. Filmin sonunda Ayşe doğum yapar.
HABABAM SINIFI DOKUZ DOĞURUYOR NEREDE ÇEKİLDİ?
Özel Çamlıca Lisesi olarak kullanılan okul binası Üsküdar’da Validebağ Korusu içerisinde bulunan Adile Sultan Kasrı film için mekan seçilmiştir.
HABABAM SINIFI DOKUZ DOĞURUYOR OYUNCULARI
Zümrüt Cansel
Adile Naşit
Münir Özkul
Talip Güran
Perran Kutman
İlyas Salman
Şener Şen
Feridun Şavlı
Şevket Altuğ
Ali İnce
Sıtkı Akçatepe
Ahmet Arıman
Hayri Karabey
Sevda Aktolga
Talat Dumanlı
Bülent Haksever
Nejat Gürçen
Tayfun Akalın
Muharrem Gürses
Faruk Şavlı
Açelya Aytaç
Nuri Tuğ
Tekgül Gözalan
 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir