Sosyal

Halk TV’nin patronu Cafer Mahiroğlu’ndan işçilere ’çabuk bitirin’ baskısı! Kaçak villada seçim telaşı




Boğaz’a nazır villasında kaçak inşaat yaptığı tespit edilen ve iki kez mühür kırarak kaçak inşaatını bitiren Halk TV’nin patronu Cafer Mahiroğlu’nu seçim telaşı sardı. hakkında “imar kirliliğine neden olma” suçundan 5 yıla kadar hapis cezası istenen Mahiroğlu’nun sık sık villasında yapılan çalışmaları kontrol etmek ve işçileri hızlandırmak için Sarıyer’deki kaçak inşaatına ziyaretler düzenlediği ortaya çıktı.


Sabah


Giriş Tarihi: 16.03.2024 07:29
Güncelleme Tarihi: 16.03.2024 07:29










Sarıyer’deki villasına 400 metrekare kaçak bölüm ilave eden Cafer Mahiroğlu’nu seçim telaşı sardı. Mahiroğlu, AK Parti adayı Murat Kurum’la CHP’li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu arasında geçmesi beklenen seçim yarışının yaklaşması nedeniyle sık sık Sarıyer’deki kaçak villa inşaatında soluğu alıyor.











İzinsiz, projesiz, İstanbul Boğaz’ına villa diken Mahiroğlu’nun sık sık villasında yapılan çalışmaları kontrol etmek ve işçileri hızlandırmak için Sarıyer’deki kaçak inşaatına ziyaretler düzenlediği ortaya çıktı.











Mahiroğlu’nun bu sık ziyaretlerinde işçilere, “Hadi çabuk olun seçim yaklaştı. Bitirmemiz lazım” dediği iddia edildi. Bölge sakinlerinden edinilen bilgilere göre ziyaretlerini seçimin yaklaşmasıyla sıklaştıran Mahiroğlu’nun çok gergin olduğu da iddialar arasında yer aldı.











AYLIK GELİRİM 10 BİN LİRA DEMİŞTİ
Bilindiği üzere son olarak Sarıyer’deki villasına 400 metre kaçak bölüm ilave eden ve “imar kirliliğine neden olma” suçundan 5 yıla kadar hapis cezası istenen Halk TV patronu Cafer Mahiroğlu, mahkemedeki ifadesinde aylık gelirinin 10 bin lira olduğunu dile getirmişti.











ÖZEL TOPLANTILARI İÇİN TASARLATTI
Mahiroğlu’nun kaçak inşaatında yaptığı işlemler, 3 kişilik bilirkişi heyetinin villada yapmış olduğu keşif çalışmaları sonucunda hazırladığı raporda kendisine yer bulmuştu.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir