Havalar Soğuyor, Virüsler Her Tarafta! Bağışıklığı Zirveye Taşıyan En İyi Kış Çorbası Tarifi…
Tavukları Haşlayın: Tavuk göğsünü veya butu, 1 litre suyla birlikte haşlayın. Haşlanan tavuğu didikleyin ve suyu çorbanın ana suyu olarak kenara ayırın.Sebzeleri Soteleyin: Zeytinyağında doğranmış soğan ve sarımsakları kavurun (Soğan ve sarımsak kış çorbasının olmazsa olmazları. Mutlaka ilave edin). Üzerine doğranmış havuç, patates ve kerevizi ekleyip birkaç dakika daha soteleyin. Tavuk Suyunu Ekleyin: Haşladığınız tavuğun suyunu ekleyerek sebzeleri yumuşayana kadar pişirin. Bezelyeyi de bu aşamada ekleyin. Baharatlandırma: Tuz, karabiber ve zerdeçal ile çorbanızı lezzetlendirin. Didiklenmiş tavukları da ekleyip birkaç dakika daha pişirin. Servis: Üzerine taze maydanoz ekleyerek sıcak servis yapın.