Her 29 Ekim’de Atatürk maskeli İzmir söğüş! CHP’li Konak Belediyesi’nden Şevval Sam’a 2 saat için 5 milyon 300 bin TL… Belge belge soygun

0


İzmir Konak’ta su birikintisinde elektrik akımına kapılan iki kişi can vermişti. (Takvim.com.tr / Arşiv)YETERSİZ ALTYAPI ÖLÜMLERE YOL AÇARKEN KONSERE MİLYONLAR AKITTI”İflasın eşiğindeyiz” algısı yapıp Konak’a yatırım yapmayan CHP’li belediyenin altyapı sorununu çözmek yerine 2 saatlik Şevval Sam konserine milyonlarca lira akıtması büyük tepki çekti.Bilindiği üzere Konak’taki yetersiz altyapı geride bıraktığımız aylarda Özge Ceren Deniz ve İnanç Öktemay isimli vatandaşların ölümüne yol açmıştı. İki talihsiz isim, yağmur nedeniyle oluşan su birikintisinde karşıdan karşıya geçmek isterken kaçak elektrik akımına kapılarak can vermişti.


BU İLK SKANDAL DEĞİLŞevval Sam’a verilen 5 milyon 300 bin TL ilk skandal değil.Tunç Soyer döneminde CHP’li İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin aralarında Kenan Doğulu ve Sertap Erener konserlerinin de yer aldığı organizasyonlara 53 milyon liraya yakın para ödediğini Takvim.com.tr belgeleriyle ortaya koydu.2023’te Soyer döneminde 29 Ekim etkinlikleri kapsamında Kenan Doğulu’ya konser verdirmek için ihaleye çıkıldı.
“29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 100. Yıl kutlamaları kapsamında Kenan Doğulu konseri için teknik organizasyonun karşılanması kiralama ve kurulum” başlığıyla gerçekleştirilen ihaleyi Festival Yayın Yapım Reklamcılık ve Organizasyon isimli firma 12 milyonluk sözleşme bedeliyle aldı.



KENAN DOĞULU’YA NE KADAR ÖDENDİ? Kenan Doğulu’ya ise konser için 2 milyon 810 bin lira ödeme yapıldığı görüldü.26 Mayıs 2023 tarihil Sertap Erener konseri için İzmirlinin cebinden 4 milyon TL çıktı. “Alsancak Gündoğdu Meydanı’ndan gerçekleşecek ‘Sertap Erener Konseri’ için teknik organizasyonun kiralama ve hizmet alımı” başlığıyla çıkılan ihale ise 3 milyon 850 bin liralık sözleşme bedeli ile yine Festival Yayın Yapım Reklamcılık ve Organizasyon isimli firmaya verildi.


DAHA ÖNCE DE TARKAN VE GÜLŞEN’E PARA YAĞDIRMIŞTIİzmir Büyükşehir Belediyesi daha önce de Tarkan konseri için 25 milyon Gülşen konseri için ise 10 milyon TL’lik ödemeler yapmıştı.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Siteden backlink almak için : https://join.skype.com/invite/KPVoMIIOqxat
montenegro buy car montenegro sale car montenegro rent apartment montenegro sale apartment