Breaking News

Hollanda’nın Cherokee soruşturması Türkiye’de çözüldü! Detaylar şoke etti: “The Godfather” filminden esinlenmişler


Güney Amerika ile Avrupa arasındaki karteli yöneten Hollandalı uyuşturucu baronu Joseph Johannes Leijdekkers soruşturması Türkiye’de çözüldü. Leijdekkers’ın Türkiye’de bağlantılı olduğu zehir tacirlerine yönelik operasyonlarda yakalanan 51 şüpheli hakkında 82 yıla kadar hapis talebiyle dava açıldı. Abdullah Alp Üstün ve oğlunun, ünlü Godfather filminden esinlenerek kod isimler kullanması dikkat çekti.


ahaber.com.tr


Giriş: 26.06.2024

06:58


Güncelleme: 26.06.2024

06:59










Hollanda’da Amsterdam Bölge Savcılığınca geçtiğimiz yıllarda başlatılan Cherokee adlı soruşturmada, kokain ticareti yapan ve kara para aklayan suçlulara yönelik kapsamlı bir çalışma başlatıldı.











Belçika’nın Anvers kentindeki bir depoda 4 ton 200 kilo kokain ele geçirildi. Dünya çapında iletişim hizmeti sağlayan Sky-ECC şirketine ait bir şifreli program kullanan suç çetesini yönelik Fransa, Belçika ve Hollanda makamları ‘Joint Investigation Team’ adlı bir soruşturma ekibi kurdu.











Bu ekip mesajların çözümünü sağladı. Sevkiyatı yöneten kişilerden UHN02G adlı kullanıcı, Joseph Johannes Leijdekkers çıktı. ”El Presidente Antwerp, Bolle Jos, Holly” gibi takma isimler kullanan Leijdekkers, kullanan Joseph Johannes Leijdekkers olduğu tespit edildi.











ULUSLARARASI UYUŞTURUCU TİCARETİ, İŞKENCE, CİNAYET
Sabah’ın haberine göre Hollanda Kralı Alexander’i dahi tehdit etmekten çekinmeyen uyuşturucu baronu Leijdekkers, şiddet ve cinayetle de suçlanıyor.











Öyle ki yeraltı dünyası ile bağı olduğu belirtilen Fas kökenli Naima Jillal adlı kadının Amsterdam’da 20 Ekim 2019’da ortadan kaybolmasından da Leijdekkers sorumlu tutuluyor.


Hakkında admin

Ayrıca Bak

Edin Dzeko, Hırvat devine imza atıyor!

Fenerbahçe’nin golcü oyuncusu Edin Dzeko, takımdan ayrılmaya hazırlanıyor.TEKLİFİ RESMEN KABUL ETTİİtalyan basınından Sport Mediaset’in haberine …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

devlet personel alımı kamu personel alımı jojobet gelirevin kamu personel alımı personel alımı enmo.me postegro postegro web smm panel görüntülü danışmanlık antalya havalimanı transfer hasta yatağı gaziantep mobilya ustası mobilya ustası marangoz zorunlu trafik sigortası trafik sigortası en uygun trafik sigortası teknoloji haberleri lines bursabuluyor.com bursa kiralık daire pintipin.com pubg mobile uc countertops countertop
bayan azdırıcı damla cialis performans arttırıcı hap windows 10 key windows 10 pro key ofis yazılımları office satın al windows lisansları windows 11 pro key windows 11 fiyat jetfilmizle jetfilm bizial seo ajansı oyun forumu