İbrahim Hatipoğlu’ndan Zaha açıklaması! – Son Dakika Spor Haberleri

Hatipoğlu, Galatasaray’ın attığı golün, VAR hakemi kararıyla iptal edilmesini eleştirdi.

Hakemin iyi maç yönettiğini ancak VAR’dan gelen müdahaleyle performansına gölge düşürüldüğünü dile getiren Hatipoğlu, “Hiç akıl almayacak şekilde bu pozisyon iptal edildi. VAR’ın müdahalesinin gerekmediği bir pozisyon. Defalarca izledik. Fiziksel tamasın bile olmadığı, çok net bir şekilde oyuncumuzun temas ettiği bir topa nasıl oldu da VAR çağırmasıyla gol iptal edildi anlamış değiliz. Sezon başında federasyon başkanı, ‘VAR hakemlerinin hata yapma lüksü yok.’ demişti. Dolayısıyla federasyon başkanının VAR hakemiyle ilgili yaptırımlarını ve düşüncelerini merakla bekliyorum.” diye konuştu.

Hatipoğlu, önlerinde çok önemli bir Avrupa haftası olduğunu anımsatarak Türk takımlarının gruplarda yer almasının önemine dikkati çekti.

“ZAHA YARINDAN İTİBAREN TAKIMIMIZLA ANTRENMANLARDA OLACAK”

Lig maçlarının ertelenmesini doğru bulduğunu vurgulayan Hatipoğlu, şöyle devam etti:

“Bizim için lig maçının ertelenme kararı uygun bir karardı. Tüm takımlar için sezon başında uygun bir karar oldu. İki eleme çamından da güzel skorlarla ayrılacağımıza ve Şampiyonlar Ligi müziğini bir kez daha stadımızda çaldıracağımıza inanıyoruz. Zaha şu anda bizim oyuncumuz. Transfer döneminde bazen bu tip şeyler olabiliyor. Şartlar nasıl gelişir bilmiyoruz ama yarından itibaren takımımızla antrenmanlarda olacak.”

Siteden backlink almak için : https://join.skype.com/invite/KPVoMIIOqxat
montenegro buy car montenegro sale car montenegro rent apartment montenegro sale apartment