Sosyal

“İlk defa açıklıyorum” diyen Murat Kurum gençlere müjdeleri sıraladı!

Kurum, kurulacak merkezlerle ilgili olarak, “Bizim sizlere balık tutmayı öğretmemiz lazım. Yani siz balık tutacaksınız ki kendi işinizi kendiniz kuracaksınız ki siz de yarın bir iş yeri sahibi olun, istihdam alanı oluşturun. Biz yükte ağır değil, bedeli ağır olan, pahada ağır olan üretimin merkezi İstanbul olsun istiyoruz. Bu manada da işte dene-yap atölyeleriyle, startuplarımızla, teknoloji merkezlerimizle birlikte istediğiniz her alanda kendi geleceğinize ilişkin eğitim alabileceğiniz yerleri kuracağız.” şekline konuştu.

“CUMHURBAŞKANIMIZDAN BÖYLE GÖRDÜK”

Programda ayrıca, Müslüm Gürses’in “Biz Babadan Böyle Gördük” şarkısına, Kurum’un yerel seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği, vatandaşlarla sohbet ettiği görüntülerden oluşan bir video klip hazırlandı.

Klibi izleyen Kurum, “Evet biz büyüklerimizden böyle gördük, Sayın Cumhurbaşkanımızdan böyle gördük. Hizmet nasıl yapılır? Milletin istekleri, talepleri nasıl gerçekleştirilir? Ondan öğrendik. Bununla da gurur duyuyoruz, şeref duyuyoruz. O her zaman gençliğin yol arkadaşı, gençliğin abisi oldu. Biz de inşallah Sayın Cumhurbaşkanımızın yolundan, gençlerimizle birlikte gideceğiz. Gençlerin kardeşi, ağabeyi, Murat abisi olacağız.” dedi.

Ardından çocukluk, öğrencilik ve askerlik dahil birçok anısına ait eski fotoğraflarını inceleyen Kurum, o dönemlere ait anılarını anlattı.

Buluşmada Kurum ile Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, çalınan müzik eşliğinde gençlerle horon ve Ankara havası oynadı.

Kurum, gençlerle “O mu, bu mu?” oyununda “Çay mı kahve mi?”, “Yaz mı kış mı?”, “Müslüm Gürses mi Orhan Gencebay mı?” sorularda kişisel tercihlerini değerlendirdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir