Irak’ın kuzeyinde 6 askerimiz şehit oldu… Şehitlerimizin hikayeleri yürekleri yaktı

ŞEHİDİMİZİN KARDEŞİ ACI HABERİ SINIR ÖTESİNDE ALMIŞ

Irak’ın kuzeyinde şehit düşen Tokatlı Piyade Sözleşmeli Er Yasin Karaca’nın cenaze töreni henüz netleşmezken şehidimizin Fransa’da olan kız kardeşinin Türkiye’ye gelmesinin beklendiği öğrenildi. Ayrıca şehidimizin bir kardeşinin de sözleşmeli er olarak görev yaptığı Suriye’de haberi aldığı, ardından Tokat’a getirildiği bildirildi.

Tokat Valiliği’nden yapılan açıklamada Irak’ın kuzeyinde hain terör saldırısında şehit düşen Tokatlı şehit Piyade Sözleşmeli Er Yasin Karaca’nın kardeşinin de Suriye’de sözleşmeli er olarak bulunduğu ve şehadet haberinin ardından Tokat’a getirtildiği, ayrıca şehidimizin bir kız kardeşinin ise bulunduğu Fransa’dan Türkiye’ye geldiğinde Tokat’ta karşılanacağı bildirildi.

Zahide ve Ahmet Duran Karaca çiftinin 7 çocuğundan biri olan şehit Yasin Karaca’nın Abdullah, Sati Şerife, Sibel, Suna, Şerife ve Murat adında kardeşleri bulunuyordu.

TOKAT VALİLİĞİ’NDEN AÇIKLAMA

Tokat Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada; “Irak’ın kuzeyinde bölücü terör örgütü tarafından düzenlenen hain saldırıda şehit olan kahraman askerimiz Piyade Sözleşmeli Er Yasin Karaca’nın kıymetli ailesine Valimiz Sn. Numan Hatipoğlu’nun koordinesinde ilçe kaymakamımız, TSK, Jandarma ve Emniyet’ten rütbeli personeller, sağlık ekibi, müftülük görevlileri, Almus SYD Vakfı personellerimiz, ASH İl Müdürümüz ve Psiko-Sosyal Destek ekiplerimizle birlikte Şehadet haberi 22.12.2023 tarihinde saat 22.30 civarında verilmiştir. Tüm Kurumlarımız ile iş birliği içerisinde aziz Şehidimizin kıymetli ailesinin yanında bulunmaktayız. Aziz Şehidimizin Suriye’de görevde bulunan Sözleşmeli Er kardeşi kurumu aracılığıyla memleketine getirtilmiş ayrıca Fransa’da bulunan kız kardeşi de Türkiye’ye geldiğinde Tokat’ta karşılanacaktır. Aziz Şehidimizin devletimize ve milletimize bıraktığı baş tacı emanetlerinin devletimizin her türlü imkanları ile yanındayız ve yanında olmaya devam edeceğiz. Hemşehrimiz Kahraman Şehidimiz Yasin Karaca ve tüm şehitlerimize tekrar Yüce Allah’tan rahmet, bizlere emanet ettikleri aileleri ve Aziz Milletimize başsağlığı dileriz.”

Son dakika: MSB acı haberi duyurdu! 6 kahraman Mehmetçik şehit

Siteden backlink almak için : https://join.skype.com/invite/KPVoMIIOqxat
montenegro buy car montenegro sale car montenegro rent apartment montenegro sale apartment