Sosyal

İspanyollar transferi duyurdu! Arda Güler son kararını verdi


Geçtiğimiz yaz transfer döneminde Fenerbahçe’den Real Madrid’e transfer olan Arda Güler, forma şansı bulmakta bir hayli zorlanıyor. Son oynanan Manchester City maçında da karşılaşma boyunca yedek kulübesinde oturan yetenekli yıldıza bir transfer teklifi daha geldi ve bu konuda kararını verdi.


Giriş Tarihi: 18.04.2024 15:44










Real Madrid’in geçtiğimiz yaz transfer döneminde Fenerbahçe’den kadrosuna kattığı Arda Güler, forma şansı bulmakta bir hayli zorlanıyor. Son oynanan Manchester City maçında da karşılaşma boyunca yedek kulübesinde oturan yetenekli yıldıza bir transfer teklifi daha geldi ve bu konuda kararını verdi. İşte son dakika Arda Güler haberinin tüm detayları…











Trendyol Süper Lig’de geçtiğimiz sezon gösterdiği performansla Fenerbahçe taraftarını mest eden Arda Güler, yaz transfer döneminde Real Madrid’in yolunu tuttu.











Barcelona ile dev bir yarışa giren İspanyol devi genç yıldız için 20+10 milyon Euro bonservis ve sonraki satıştan %20 pay ile sarı-lacivertliler ile anlaştı.











SAKATLIKLAR PEŞİNİ BIRAKMADI Transferin gerçekleşmesinden kısa süre sonra art arda 3 sakatlık yaşayan milli futbolcu, çok uzun süre sahalardan uzak kaldı.











Teknik direktör Carlo Ancelotti, iyileşmesinin ardından kadroya geri dönen Arda Güler’i forma şansı vermeyerek kulübeye hapsetti.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir