Sosyal

İsrail’e intikam yemini edildi: HAZIRLIK YAPIYORUZ | Video Haber

KAYNAKAP”Şehit İsmail Haniye büyük bir komutandı ve Kuran’ı seven bir insandı. Onu şehit ettiler. Bunun için çok büyük bir ceza almalılar. Allah’ın izniyle alacaklar.”
Suikastta hayatını kaybeden Hamas lideri Haniye için toplandılar, İsrail’e yönelik intikam yemini ettiler. İran, Tahran’da düzenlenen suikast sonucu hayatını kaybeden Hamas lideri Haniye için anma töreni düzenledi. Törene katılan yüzlerce İranlı, İsrail’e ve ABD’ye yönelik sloganlar attı.”Amerika’ya ölüm”, “İsrail’e ölüm.”
Törende, Filistin direnişinin durmayacağı ve İsrail’e büyük bir karşılık verileceği vurgulandı. Binlerce İranlı da anma törenine katılıp Haniye için dualar etti. Yetkililerden İsrail’e tepki vermelerini istedi.”Yetkililerden İsrail’e karşı bir daha asla direniş cephesine karşı böyle bir şey yapmaya cesaret edemeyecekleri şekilde karşılık vermelerini istiyoruz.”
“İsrail ve dünyanın geri kalanı artık intikamımızın sert olacağını anladı. Bu sevgili kardeşimiz Haniye’nin kanını yerde bırakmayacağız. Herkes bunu yakında görecek.”
“İNTİKAM İÇİN HAZIRLIK YAPIYORUZ”İran Devrim Muhafızları’nın Kudüs Gücü Komutanı İsmail Kaani de Hamas’ın yeni lideri Yahya Sinvar’a beklenen saldırıya ilişkin bir mektup gönderdi. Kaani, mektubunda Haniye’nin İran’da öldürülmesinin acı verici ve zor bir olay olduğunu belirterek “İntikamını almak için hazırlık yapıyoruz. Bu bizim görevimizdir” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir