Sosyal

İşte Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin muhtemel 11’leri! Okan Buruk ve İsmail Kartal’ın taktik savaşı…

FENERBAHÇE İLK YARILARIN SONUNDA VE İKİNCİ YARILARIN BAŞINDA GOL YİYOR

Ligde çıktığı 16 maçta kalesinde 14 gol gören Fenerbahçe, bu gollerin 9’unu ilk yarıların sonunda ve ikinci yarıların başında yedi.31 ila 45. dakikalarda kalesinde 4 gol gören Fenerbahçe, 46-60. dakikalar arasında ise rakip oyunculara 5 kez geçit verdi.

GALATASARAY EN ÇOK GOLÜ HER İKİ DEVRENİN DE ORTALARINDA ATTI

Ligde boy gösterdiği 16 karşılaşmada 32 gol atıp kalesinde 9 gol gören Galatasaray, 23 averaja ulaşarak Fenerbahçe’yle birlikte çift haneli averaja sahip iki takımdan biri olarak da dikkati çekiyor.

Maçların ilk yarılarında 15 gol atmayı başaran Galatasaray, ikinci yarılarda ise 17 gol kaydetti.Sarı-kırmızılı ekip, ligde attığı 32 golün yalnızca 2’sini ilk 15 dakikalık bölümde atmayı başardı. Okan Buruk’un öğrencileri bu periyotta kalesinde 1 gol gördü.

Galatasaray’ın en çok gol kaydettiği dönem ise 16-30. dakikalar ve 61-75. dakikalar arası. Maçların her iki yarısının da ortalarında 7’şer gol atan Galatasaray, ilk yarıların son 15 dakikasında ise 6 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı.

İkinci yarıların ilk 15 dakikalık bölümünde 5 gol bulan sarı-kırmızılı takım, karşılaşmaların son 15 dakikalık döneminde de 5 kez gol sevinci yaşadı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir