Sosyal

Jeffrey Epstein’ın pedofili ağında Türkiye itirafı! 1999 depremiyle ilgili dünyayı sallayacak iddia! Kaybolan çocuklar köle yapılmış…

ARALARINDA TRUMP DA VAR

Ransome, eski ABD Başkanı Bill Clinton, İngiliz iş insanı Richard Branson ve Prens Andrew’un, Ransome’un arkadaşı ile cinsel ilişkiye girdiği videoların Epstein tarafından çekildiğini öne sürdü.

Dosyalarda, Ransome’un, Clinton ve Branson’a yönelik suçlamalarının yanı sıra eski ABD Başkanı Donald Trump’ı da suçlayan ifadeleri yer alıyor.

Kasetleri gördüğünü öne süren Ransome, tarihi belirtilmeyen e-postada “Arkadaşım, Clinton, Prens Andrew ve Richard Branson ile cinsel ilişkiye girdiğinde, aslında her seferinde Jeffery tarafından görüntüleri kayda alınmıştı” dedi.

Ransome, ayrı bir yazışmada ise eski ABD Başkanı Donald Trump’ın Epstein’ın New York’taki evinde bir arkadaşıyla cinsel ilişkiye girdiğini öne sürdü.

Belgelerde Sarah Ransome’ın söz ettiği kasetlerle ilgili hiçbir kanıt ortaya çıkmazken, Ransome daha önce söz konusu iddiaları geri çekmek istediğini belirtmişti.

Ransome, Ekim 2016’da New York Post’a gönderdiği bir e-postada ailesinin üzülmesinden endişe ettiğini belirterek, “Size söylediğim her şeyi geri çekmek ve bu işten uzaklaşmak istiyorum” ifadesini kullanmıştı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir