Kahramanmaraş, Gaziantep, Adıyaman’da deprem mi oldu? 7 Eylül 2024 Kandilli ve AFAD son depremler listesi


Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’ndan elde edilen verilere göre Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde saat 09.31’de 5.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.


Sarsıntı yerin 7 km derinliğinde gerçekleşti.

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde 5 büyüklüğünde deprem meydana geldAFAD’DAN AÇIKLAMAAfet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı bölgede olumsuz bir durumun olmadığını, saha tarama çalışmaları yapıldığını bildirdi.







CANLI ANLATIM


BÜYÜK PANİK GÜVENLİK KAMERASINDA

 

 
Kahramanmaraş’taki 5 büyüklüğündeki deprem büyük paniğe neden oldu. Bir beyaz eşya mağazısındaki kaçış anı saniye saniye kameralara yansıdı.


DEPREM ARTÇI MI?

Deprem uzmanı Prof. Dr. Süha Özden yaşanan sarsıntının büyük depremin artçıları olduğunu bildirdi. 
 

 
Özden, 5.0’ten daha büyük bir deprem meydana gelmeyeceğini ifade etti.


AFAD’DAN İLK AÇIKLAMA

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Kahramanmaraş’ta olumsuz bir durumun olmadığını duyurdu.AFAD’dan yapılan açıklama şu şekilde:Kahramanmaraş ilimizin Pazarcık ilçesinde saat 09.31’de meydana gelen 5.0 büyüklüğündeki deprem sonrası, an itibarıyla, olumsuz bir durum bulunmamaktadır.Saha tarama çalışmaları devam etmektedir.Etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunarız.


KAHRAMANMARAŞ’TA ŞİDDETLİ DEPREM

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde saat 09.31’de 5.0 büyüklüğünde bir deprem oldu.İşte depreme dar tüm detaylar:Büyüklük:5.0 (Mw)Yer:Pazarcık (Kahramanmaraş)Tarih:2024-09-07Saat:09:31:10 TSİEnlem:37.28417 NBoylam:37.04472 EDerinlik:7 km

Siteden backlink almak için : https://join.skype.com/invite/KPVoMIIOqxat
montenegro buy car montenegro sale car montenegro rent apartment montenegro sale apartment