Sosyal

Kanlı hesaplaşma – Denizli Haberleri

Denizli’de oturan ve Burdur’da tesisat dükkanları bulunan baba ve oğlu alacak verecek meselesi yüzünden telefonda tartıştıkları şahıs tarafından iş yerlerinin önünde pompalı tüfekle kurşun yağmuruna tutuldu. Baba olay yerinde hayatını kaybederken, ağır yaralanan oğlu ise kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı.

‘BEKLEYİN GELİYORUM’
Olay, Burdur’un Gölhisar ilçesi Konak Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Bulvarı üzerinde meydana geldi. Ramazan Tin (53) ve oğlu Muharrem Tin (32) ile aralarında alacak verecek meselesi yüzünden husumet bulunan Metin K. (42) telefonda tartışmaya başladı telefonda bulunan oğul Muharrem Tin “Gel bekliyoruz bakalım ne yapacaksın telefonda kabadayılık yapmak kolay” sözü üzerine Metin K. “Bekleyin geliyorum” diyerek telefonu kapattı.

Antalya’nın Korkuteli ilçesinden otomobiliyle yola çıkan Metin K. Muharrem Tin’in Gölhisar’daki iş yerinin önüne geldi. Burada iş yeri önünde bekleyen baba oğulun yanına elinde pompalı tüfekle yürüyerek gelen Metin K. ” Bak nasıl geldim” diye bağırarak Ramazan Tin ve oğlu Muharrem Tin’e defalarca ateş açtı.

OLAY YERİNDEN KAÇTI
Vücutlarına çok sayıda saçma isabet eden baba ve oğlu kanlar içinde yere yığıldı. Metin K. ise yerde yatan baba ve oğluna tüfekteki tüm fişekleri boşalttıktan sonra geldiği otomobille olay yerinden kaçtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekipleri tarafından yapılan müdahalede baba Ramazan Tin’in hayatını kaybettiği belirlenirken oğlu Muharrem Tin ise ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Saldırıda hayatını kaybeden Ramazan Tin’in kızı ve yakınları tarafından teslim alınan baba ve oğlunun cenazeleri, toprağa verilmek üzere Denizli’nin Serinhisar ilçesine bağlı Ayaz Mahallesi’ne getirildi.

Baba ve oğlunun cenazeleri mahalle meydanında kılınan cenaze namazlarının ardından mahalle mezarlığında yan yana toprağa verildi. Cenazede ölen Ramazan Tin’in eşi Ayfer Tin’in feryatları yürekleri dağladı. Eşi ve evladını kaybeden Ayfer Tin’i yakınları güçlükle sakinleştirdiği görüldü

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir