KARTAL BELEDİYESİ KİRALAMA İHALESİ

0


KARTAL BELEDİYESİ KİRALAMA İHALESİ

Kartal Belediyesi tasarrufunda bulunan ve belediyemiz sınırları dahilinde 2 ( iki ) adet muhtelif yerin “Baz istasyonu yeri ” olarak kullanılmak üzere 3(üç) yıl süre ile kiralama ihalesi yapılacaktır.

1.Kartal Belediyesi tasarrufunda bulunan ve belediyemiz sınırları dahilinde 2 ( iki ) adet muhtelif yerin “Baz istasyonu yeri ” olarak kullanılmak üzere 5.000,00.-TL( her bir yer için aylık muhammen kira bedeli ) x 2 adet baz istasyonu yeri x 36 ay ( 3 yıl ) = 360.000,00.-TL olup, geçici teminatı 10.800,00.-TL

2.İhale 24.10.2024 Perşembe günü saat: 14:30’da Kartal Belediye Başkanlığı Binası Encümen Salonunda 2886 sayılı Devlet ihale Kanununun 45.maddesi gereğince Açık Teklif Usulü suretiyle Belediye Encümeni huzurunda yapılacaktır.

3.Adı geçen taşınmazın şartnamesi Kartal Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğünde olup, günün mesai saatleri içerisinde görülebilir. İhalenin dosya satış bedeli 5.000,00.-TL’dir.

4.İstekliler ihale evraklarını 23.10.2024 tarih Saat:17.00’e kadar Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’ne teslim edeceklerdir.

5.İhaleye katılmak isteyenlerden istenen belgeler:


Nüfus Kayıt Örneği
Yerleşim Yeri Belgesi
2886 sayılı Devlet İhale Kanununda belirtilen % 3 Geçici Teminat
Dosya satış bedelinin ödendiğine dair makbuz
Kartal Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü’nden alınacak borcu yoktur belgesi
Gerçek kişiler için İmza Sirküleri ( Noter )
Tüzel kişi olması halinde, Mevzuatı gereği tüzel kişiliğin siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret ve / veya Sanayi veya Esnaf Odasından veya benzeri bir makamdan ihalenin yapılmış olduğu yıl içerisinde alınmış tüzel kişiliğin siciline kayıtlı olduğuna dair belge ( Tescil Belgesi ) ve Sicil Gazetesi, Kayıtlı olduğu Vergi Dairesi kaydı ve teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren noter tasdikli belge ve imza sirküleri.

İlan olunur.

Basın No: ILN02102590

#ilan.gov.tr

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Siteden backlink almak için : https://join.skype.com/invite/KPVoMIIOqxat
montenegro buy car montenegro sale car montenegro rent apartment montenegro sale apartment